Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jestli jste některá měla podobnou situaci a co to nakonec bylo?
3.1. Jsem měla ms, 11.1. sex, kdy nám to ujelo (normálně přerušujeme) cca 2 dny potom asi přišla ovulace -bolesti v podbřišku, a cca 3 dny na to jsem neměla vůbec chuť na cigaretu (nejsem kdovíjaký kuřák, ale ty 3 cigarety jsem si denně dala. Když jsem se ale snažila přestat i s nimi, nešlo mi to. Měla jsem pak hroznou chuť, byla jsem protivná, naštvaná, dokud jsem si aspoň tu jednu nedala…) no a najednou jsem si 3 dny ani nevzpomněla. Proto si ani nejsem jistá, kolik dní už tedy nekouřím. Ovulku nesleduju, nezapisuju, takže ta je taky cca. Další co, tak mám hroznou žízeň, hlad, chuť na citrony (jim je jako pomeranče), mám návaly horka, nebo je mi zima, bolí mě prsa, a mám nehoráznou chuť na sex (připadám si už jak kdybych byla na hlavu). Pobolívá mě v podbřišku a neustále chodím čůrat (ikdyž s tím množstvím vody, co vypiju se nedivím). A v puse mám hořko, skoro jako nikotinová pachuť (ale jako kdybych kouřila před chvílí a to od té ovulace prostě nekouřím)
Mám dvě děti, 7 a 3 roky, a obě těhotenství byla jiná, ani si to pořádně nepamatuju. Dalšímu dítěti bychom se nebránili, ale ani neplánujeme. Ochranou nám je přerušování… a ano vím že to není 100%, ale nám to nevadí, prostě nejdeme tomu naproti, ale kdyby se to stalo tak bychom byli rádi.
O co mi ale jde je to, že mám tyto příznaky brzo po styku. Test je negativní (ano, je brzo, dělala jsem ho 19.DC) testovala jsem proto, že jsem si říkala, že s takovými příznaky už by to bylo vidět, že jsem možná otěhotněla dřív. Mám cyklus po 27 dnech +- den, sex byl 9DC, ovulace +-11DC, další ms mám dostat 30-31.1.Krom toho mám pocit, že je něco jinak.
Může to být těhu, rozházené hormony, pms, cokoliv jiného… Ale mě by zajímalo, jestli jste tohle některá měla, nebo podobné a co z toho nakonec bylo? Těhu, nebo nějaký problém? Samozřejmě počkám jestli se objeví ms, a pak půjdu k lékaři, ale jen pro zajímavost, jestli jste toto někdo zažili? Díky za odpovědi 😊
@gdpr děkuji za odpověď. Taky je mi to divné, že bych měla příznaky skoro hned. Tak snad, je to i můj případ. Nerada bych řešila třeba cysty nebo něco podobně nepříjemného. 😊
@gdpr a ještě asi by bylo fajn zmínit, že s tím kouřením to bylo první čeho jsem si všimla. Ten zbytek přišel cca 16. DC takže 7 dní od styku. Ale taky mi to přijde divné a málo pravděpodobné. Proto mě zajímají zkušenosti ostatních. 😊
Já mám zkušenost takovou, že když jsem pociťovala všechny různé příznaky, těhotenství to nebylo. Když jsem si řekla, že určitě otěhotněním až za pár měsíců po svatbě, žádný příznaky a ms nepřišla. Už jsem v 7. měsíci. ☺️ Psychika někdy udělá opravdu hodně.
@popelusina já jsem nezvládla sníst oblíbené jídlo 9DPO, navalovalo se mi ze všeho, 10DPO už duch, 12DPO potvrzeno těhotenství UTZ i HCG kvůli krvácení.. podle mě jakékoliv příznaky před 9-10DPO nejsou možné
@dashyyy 12dpo určitě nemohlo být na utz víc než vysoká sliznice - ta je i přes ms. Těhotenství ti na utz nepotvrdí takhle brzo nikdo.
Mě bylo “divně” u všech těhotenství už po ovulaci, každopádně příznaky jako takový jsem najednou žádný neměla 😁
@lilian2111 byla jsem na utz kvůli podezření na mimoděložní.. čekala jsem MS a pozitivní test a krvácení, tak mě chtěl hned vidět, dokonce mám fotku z utz doma s dutinkou
@popelusina Něco tam je, držím palce, ať sílí 🙂
@jaja01k děkuji, za týden jdu na krev, tak snad se i tam dozvím (budou mi dělat celkový obraz) jestli to je těhu, nebo nějaký problém. 😊
Těhotenství z krve potvrzeno, příští týden utz a musím říct, že příznaky se neustále zhoršují… ani s jedním dítětem jsem tohle snad nezažila. 😔 masakr tohle. Takže příznaky opravdu mohou být do týdne po styku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Príznaky to určite nie sú cesta vajíčka do maternice trvá priemerne 10-14 dní a je úplne nereálne aby si pociťovala priznaky po 2-3dňoch. Najlepšie je počkať do termínu ms a podla toho potom uvidíš, môže to byť len nejaké obdobie, čo s atyka fajčenia moja babička tak prestala zo dňa na deň jej prestalo chutiť fajčiť a ani si to sama nevie vysvetliť prečo 🤷🏻♀️ takže možno je to aj tvoj prípad.