Dobrý den chtěla jsem se zeptat 29. 7mi začala menstruace a druhého mi zakončila 14 jsem mnela nechráněno sex muži být těhotná i po devíti dnech test ukazuje negativní ale příznaky mám rimu bolesti pod bříšku nadimana průjem a časté carany
Pardon 29. 7 my začala menstruace skončila mi 2.8 mnela jsem 14. 8 nechráněny sex tak se chci zeptat můžu být těhotná test mi ukazuje negativní po 9 dnech ale nějaké příznaky mám jako je rýma bolesti v břichu nadýmání časté curani nevím jak to už napsat
Jsem nezkušený také věci sem nikdy nepsala ani sem se moc nezajímal ale zajímalo by mne jestli je možné otěhotnět i když je to brzo očekávanou menstruaci bych mnela mít 2 až 5 října ale test zatím neukazuje nic
Tak počkám a uvidím
Ale každá rada je dobrá díky
Přímo do mne dvakrát 14 a 16
Ale jednou jsem byla na potratu před lety tak mám strach jestli můžu mít ještě mimi doktor řekl že je vše pořádku tak nevím 2 října jdu na gyndu tak budu vědět více
Ovulaci nevím kdy mám ale děkuji sem strašně nervózní
Díky moc
Jak to máš s tím menstruačním cyklem?? Měla jsi menstruaci 29.7. a další očekáváš 2.10.?? To ti jedna vypadla, ne?
Pokud bys měla otěhotnět ze styku 14.8., tak teď by to bylo již více než měsíc, tzn test by to jasně ukázal. Pokud máš negativní test, nejsi těhotná.
Nicméně asi to je jen trolling, co?
Minuli měsíc sem byla nemocná kripka takže se mi menstruace posunula proto sem ji dostala ke konci měsíce takže teď asi budu čekat též ke konci bohužel nedokážu říct kdy
2.10 jdu na gyndu si odebrat krev zda li můžu mit ještě deti
Klidně ti jen mohla vynechat menstruace. Taky jsem to tak měla. Snažili jsme se o miminko. Skoro 2 měsíce jsem byla bez MS a testy stále negativní. Došla jsem na gyndu a ten mi pichl injekci na vyvolání menstruace a asi do týdne jsem to dostala.
@misa890 Ja myslim,ze budes tehotna.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kdybych rozumela tvemu textu,rada bych poradila... 🤔🙈