Příznaky, ale negativní tt 😞 Můžu být těhotná?

blond777
5. dub 2021

Čauky, mám opožděnou ms 5dní, ale měsíc predtim jsem to dostala dříve takže v podstatě už 7 dní. Mám stálého partnera a sex je často. Dělala jsem si TT a jen jedna carka :nevim:.. Ale je mi děsně zle, narůžovělý výtok jsem měla jednou, nepřemozitelna únava, ale když si lehnu koukám do stropu a usnu jen s pritelem když je u me.. Boli me prsa, mota se mi hlava a dneska se mi z kuřete s nádivkou zvedl zaludek a úplně jsem zbělala… Myslíte ze mužů byt těhotná? :nevim: :nevim:

tasimia
5. dub 2021

@blond777 a co kdyby sis udělala ještě jeden těhotenský test? Samozřejmě, že těhotná být můžeš, jen věšteckou kouli zde nikdo nemá ( nebo aspoň myslím). Jinak tyhle příznaky jsem měla stokrát a těhotná jsem nebyla.

jasemin26
5. dub 2021

@blond777 ahoj, zkus za 3 dny další test.. jinak já příznaky měla vždy a nikdy z toho nic nebylo, a když jsem otěhotněla tak příznaky takto že začátku žádné 🤷.. zkus za pár dnů nový test a uvidíš. Držím palce 👍

blond777
autor
5. dub 2021

@tasimia tak jasně že ji nikdo nemá, proto píšu sem, jestli má s tím někdo nějakou zkusenost ne? Proč bych sem psala kdybych měla kouli

blond777
autor
5. dub 2021

@jasemin26 dekuji:( jsem pekne nervozni:( zítra budu volat radsi doktorovi

mamikry
5. dub 2021

@blond777 Sedm dni po vynechani jsem uz mela krasnou druhou carku. Ale zalezi na tom, kdy jste otehotnela, taky jsou pripady, kdy byl test pozitivni az dele.

jasemin26
5. dub 2021

@blond777 ten ti vezme max krev, určitě nebude nic vidět i kdyby tam něco bylo. Zkus za 2-3 dny další test a uvidíš.. popřípadě pokud máš velké zpoždění ti Dr píchne vyvolávačku. Držím palce ať to dopadne dle tvých představ

tasimia
5. dub 2021

@blond777 to, ze to tak někdo ma, neznamená, že to budeš mít stejně 😉.

alilali
5. dub 2021

K lékaři je brzy, max ti vezme krev. Na sedmi denní zpoždění negativní test mi přijde zvláštní, ale stává se. Nebyla jsi náhodou nějak nemocná (chřipka, nachlazení, Covid, aj..)?

aniea
5. dub 2021

Já už jeden den po vynechání měla krásný 2 čárky a když jsem byla těhotná tak mi nic nebylo, mohla jsem jist co jsem chtěla apod. Takže ne vždy naky příznaky značí těhotenství když to neukáže test. Bohužel.

evulenacz
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
blond777
autor
6. dub 2021

tak jsem objednána za 14 dni a uvidíme 🙂 Děkuji moc za rady

jenny2345
8. dub 2021

Ahojky.
Chtěla bych se zeptat.
Už druhý den je mi špatně na zvracení.
Je možné že bych byla těhotná, když jsem měla z partnerem pohlavní stik před dvěma dnema.

natysnovec
Autor odpověď smazal
Zobraz
tasimia
8. dub 2021

@jenny2345 tak určitě 😂👍

ema90
8. dub 2021

@jenny2345 To vite ze jo. Hned se objednejte na gyndu a beda jak neuvidi minimalne srdecni cinnost 👌🏼🙃

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru