Příznaky - 8. tt. Máte tak i vy?

juliavolna
30. bře 2023

Ahojte - som v 8tt a nie každý deň citim tehu príznaky. Máte to aj vy tak ?

- dnes napr nebolia prsia
- zatiaľ necitim ani podbrusko

Mavate aj vy tak že sa vám to strieda ? Niekedy má prsia bolia aj keď lezim 🙈

Prosím o vaše skúsenosti

andreacantu
30. bře 2023

@juliavolna me nebolelo nic prsa se mi skoro nenalily nebylo mi spatne …. Kazda to mame jinak takze tezko porovnavat.

juliavolna
autor
30. bře 2023

@andreacantu vďaka

martulka88
30. bře 2023

@juliavolna první těhotenství mi jen tvrdlo břicho od +-20tt a břicho bolelo občas od 8tt jak se roztahovalo.. U druhého nevolnosti a špinění do 20tt a tvrdnutí břicha od cca 10tt až do konce. Každé těhotenství zcela jiné. Prsa mě nebolela nikdy.

merope
30. bře 2023

@juliavolna Ještě mít ty nevolnosti a bolesti podbřišku denně! 😀 Buď ráda, že jsi ok a užívej si to.

malinkata
30. bře 2023

@martulka88 soucitim. Poslední těhotenství vloni a podobně.
Prsa mě trochu bolela, ale že by se nějak extra nalila to ne. Zato špinění ještě v 25 týdnu, tvrdnuti břicha taky hodně brzy. Poslicci. No užila jsem si. Bála jsem se, že budu rodit dřív, protože před 5 lety nečekaně v 34 týdnu...
No naštěstí jsem to dotáhla do 39.

klokanka31
30. bře 2023

@juliavolna Já neměla žádný příznaky celé těhotenství

clairexr
30. bře 2023

@juliavolna Na asi 3 dny (v 8tt) mi vymizely priznaky …. Panikarila jsem a letela k doktorce. Tam vsechno v poradku a hned to odpoledne se priznaky vratily 😀

pepickovapavlinka
30. bře 2023

Já než zjistila že jsem těhotná tak se mi nalili a boleli prsa.Pak po kontrole a potvrzení těhu v 6tt mi začalo být nevolno.Jinak jsem žádné jiné příznaky neměla

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru