Přes týden zpožděná MS, duch na testech sílí málo

bridion
10. pro 2014

Ahoj holky,
jsem tu nová a jdu si k vám pro radu jestli se vám nestalo to samý.Snažíme se o miminko a už mám přes týden spoždění.Dělám si těhotenský testy cca už jich bylo cca 7 dohromady a na každým duch.Za těch 7 testů se mi zdá,že zesílil,ale opravdu ne nák znatelně.Stalo se vám to taky?Nebo je tu někdo , kdo měl pozitivní thotenský test o dost pozdě po menstruaci?

renca_1
10. pro 2014

ahoj, testuješ stejným druhem? Já jsme na mamatestu měla jen ducha a ten zesílil cca po 14 dnech a také jsem zkoušela nějaký test z DM a na něm byla hned silná čárka. Držím palce 🙂

bridion
autor
10. pro 2014

@renca_1

testuju gravitestem 10 , jsem z toho už zblbá.Někdy mám pocit,že toho ducha si vsugerovávám,kouknu na test a vidim ho,neni vůbec silnej,ale vidim ho..Zkusim teda jiný test.Děkuju

nonacek
10. pro 2014

@bridion záleží kdy jsi mela ovulaci? jo a za me mamatesty nekupovat dělaj falesne duchy✌

nonacek
10. pro 2014

@bridion záleží kdy jsi mela ovulaci? jo a za me mamatesty nekupovat dělaj falesne duchy✌
jinak duch musí sílit co 2 dny jinak se muže jednat o biochemicke těhotenství.😩.....

tarra27
10. pro 2014

@bridion běž do laborky a nech si vzít krev dneska a v pátek....a budeš mít jasno hned. 😉 plus se objednej k lékaři.

renca_1
10. pro 2014

@nonacek vůbec jsem neměla pocit, že by mi duch co dva dny sílil, myslím, že to asi není pravidlo, ale po týdnu byl silnější a další týden tam byla velká jasná čára ... asi to máme každá jinak 🙂

nonacek
10. pro 2014

@renca_1 tak to je jasný,proste se asi ani sám v sobe nevízná. Já to tady studuju a většinou píši,ze obdva dny se má testovat a čárka má sílit, u me to tak bylo tedy..😉

renca_1
10. pro 2014

@nonacek jasně, to jsme četla také, ale mě fakt nesílila, jen jsem chtěla podotknout, že to nemusí být pravidlo 🙂

nonacek
10. pro 2014

@renca_1 souhlasim Kazda sme original😉

bridion
autor
10. pro 2014

Tak počkám do konce roku a pak zavolám doktorovi, kdyby duch nesílil

akmitaf
10. pro 2014

@bridion to bude ončo - mě se stalo, že jsem měla na prvním ducha a za 3 dny jsem očekávala dálnici a test vyšel negativní - málem mě trefilo. No a teď jsem 21 tt - neboj to bude dobrý kup si digitální test a ten ti ukáže i týdny - Dr. mi říkala, že je nejpřesnější a fakt vyšel

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru