Ahoj
Vím že je to opravdu debilní dotaz ale asi potrebuju torchu uklidit 😂
Beru novou HA skoro mesic beru ji
Většinou kolem 21-22 Jednou se mi stalo že jsem si ji vzala až někdy ve 00:00 nikdy to nebylo víc jak 12 h
Chtěla jsem nasadit příteli kondom ale byla docela tma a nasadila jsem mu ho obráceně. Ten kondom jsem mu nasadila tak do půlky pak mi to došlo.
tak jsem si řekla že radši bez toho to dělat nebudeme.
Sedla jsem si na jeho přirození ale ne tak aby byl ve mě
Sedla jsem si dál od žaludu přesněji ke kořen. Trošku se bojím že se mu diky kondomu rozprostřel ten preejakulat a mohl se mi dostat na povrch pysku nebo vagíny
Pak mě přítel prstil a trošku se bojím že by ho do mě mohl zavést
I když si pořád říkám že jsme mu ten kondom nedala až ke kořenu. Ale i tak co když se mu dostal na prsty když si ho sundal. Dělala jsem si test vyšle negativní ale dělala jsem si ho při MS a MS byla první dva dny slabá tak že ani nebyla třetí dne byla už občas silná. A viděla jsem i kousky.
Asi z toho úplně těhotná nebudu že ne?
To je zas diskuze toto 🙈. 😀
@lencaa11 je to už skoro měsíc a dělala jsem si test nedávno a byl negativní
Tak tím pádem nejste těhotná 😉
@lencaa11 ale hlavně on partner ve mě ani nebyl
Jakoby že jsem neměli sex
@lencaa11 že jsem jakoby seděla jenom na něm ale tak aby jeho prerozeni nebylo ve mě
Teď teda měsíc Krvácím kvůli asi tomu že jsem mela novou MS
Jj tak tím pádem nejde otěhotnět 😉
@lencaa11 jenom jsem se bála že by mohl zavést do mě preejakulat prstama nebo tak
Že třeba ho měl nějak omylem na prstech
@lencaa11 myslíte že ji když Krvácím tak je test spolehlivý?
I kdyby tak to tak není jednoduchý a hlavně když berete ha tak je těhotenství málo pravděpodobné
@xleni Já mám pocit že to je pořád ta samá osoba 🙄
Zase??
@klokanka31 přesně tak!
Máš pravdu. Debilní dotaz.
Mě by zajímalo kdo za tím je. Jestli "vtipálek" co se nudí, nebo nemocná osoba,nebo prostě jen někdo kdo se tak extrémně bojí (to ale pochybuju)🧐
Diskuze nové prášky a pták vedle se tu opakuje pořád dokola. To to jako děláte pořád vedle? Nebylo by na čase ten kondom použít pořádně a konečně zasunout? 🙈
Už zase?🙈 prosim tě, přestaň sexovat, když z toho máš pak takovou paniku 🤦🏻♀️ nebo si alespoň načti, jak oplodnění funguje 😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud bereš HA tak to je malá pravděpodobnost je jsi těhotná sice to není 100% ochrana ale jednou bez kondomu není katastrofa pokud chceš mít jistotu tak udělej za pár dní test ...