Ahoj... Zkouším zda nemá třeba někdo podobnou zkušenost.. Včera jsem byla na kontrole u MUDr. Říkal že jsem 6+5 a zatím nic neviděl... Prý se ještě může ukázat ale spíš se přiklání je tomu že ne a budu muset na revizi. .. Já si ale myslím že by mohlo být mimo mladší.. Oplodňujici sex byl 16-17.5 pak už nic nebylo..a první test mi hodně slabý vyšel až 31.5..predtim všechny negativní... Jestli třeba zahnízdění mohlo trvat déle?Dnes HCG necelých 17.000.v pondělí další odběr a utz.. Má někdo podobnou zkušenost? Pokud to nedopadne.. Nechci moc na revizi.. Je mi 38 a jde o první těhotenství.. Myslíte si že by odešlo samo nebo zkusit pilulku případně? Moc děkuji za reakce..
já u prvního syna v 6tt měla taky jen váček, první test s duchem mi vyšel až po vynechání MS, takže taky nejspíš posunutá ovulace. a při kontrole v 7+4tt už bylo srdíčko.
@radulkak Taky to bohužel moc nevidím. Zahnízdění by dýl netrvalo, to by spíš chvíli vydžely počkat spermie, dejme tomu max. do 21. 5., když 31. 5. byl pozitivní test. V době ovulace jsi 2+0, takže dnes bys byla 6+6, což vlastně odpovídá tý gyndě včera 6+5tt, což by už určitě něco mělo být vidět. Leda by třeba doktorka neměla tak kvalitní ultrazvuk, nebylo to moc dobře vidět...nevím. Každopádně držím palce, ať se ještě zázrak stane, ale pokud ne, tak je aspoň vidět, že můžeš otěhotnět a po nevydařeném těhotenství se prý často brzy zadaří 🍀.
@katule1990 já si právě říkám.. Že když od toho odečtu ty 2 týdny co se připocitavaji.. Že by to souhlasilo tomu že nic neviděl.. Že je vlastně mimi 4+6..protoze v těch dvou týdnech ještě nebylo.. Nerostlo.. Jestli to vysvětluju správně 😁 dnes bylo HCG přes 16tis..tak uvidíme v pondělí no.. 🙂
@radulkak Asi to moc nechápu, proč odečítat ty 2 týdny? S těmi se počítá vždy. V době pozitivního testu jsi byla cca někde mezi 3+1 a 4+0, to bylo 31. 5., tak nemůžeš být teď 4+6. Jak by mohlo v tu dobu mimčo nebýt/nerůst, když byl pozitivní test? Samozřejmě bych ti to moc přála, ale ty počty mi nijak nevycházejí. Tři týdny po pozitivním testu už bývá na ultrazvuku embryo se srdíčkem, tak je divný, že na ultrazvuku nebylo vůbec nic.
@katule1990 já neumím vysvětlil jak to myslím.. Nevadí 😁 počítám už spis s tím že to nedopadne... Ale uvidíme..
@radulkak Já rozumím, jak to myslíš s tím odečítáním. Vlastně první den těhotenství už se počítá od 1.dne menstruace, která byla naposled, což moc logiku nedává, když ještě se ani neuvolnilo vajíčko, ze kterého po oplodnění vzniká plod. 😁
Takže ano, plod je vlastně o cca 2 týdny mladší než stáří těhotenství, ale nic se neodečítá a týdny máš vypočítané správně.
Co akorát zažíváš, tím jsem si prošla mezi svátky v zimě. Samé kontrolní odběry, ultrazvuky, u mě to bohužel nemělo šťastný konec a musela jsem na revizi.
Kdybych to měla podstoupit znovu, což se už doufám nikdy nestane, tak bych zkusila tu pilulku. O té jsem se dozvěděla až po tom, co jsem si poslechla podcast od cukrfree o ZT.
Ale já vždy doufám do poslední chvíle ve šťastný konec, tak ti moc držím palce, ať se srdíčko v pondělí ukáže. 🍀
@ariel_z_moravy přesně tak to myslím 😁😁😁 to mne mrzi že Ti ti nedopadlo... Já radši počítám s tím horším.. I když samozřejmě pořád doufám...
Já s první dcerou měla 6+1 tt gestacni váček a zkoutkovy. A srdíčko a Lili byla vidět 6+4tt... Vydržet ❤️🍀
@radulkak budu na tebe myslet, ať to zítra dopadne dobře. 🍀🍀🍀
@ariel_z_moravy moc děkuju... Dám určuje vědět zda vykoukne nebo ne... Ale počítám se vším 👍🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
MUDr. postupuje dobře, kontrolovat HCG a vyčkat... S odběrem v pondělí pak bude srovnání, jak hladina roste.
Pokud to nebude prosperující těhotenství, je to moc smutné, ale příroda ví, co dělá, obzvlášť pokud to stopne takto v začátku... Četla jsem jeden moc fajn článek z praxe dlouholetého gynekologa, kde je psané, jak opravdu žena nemůže tu prosperitu svým chováním/jídlem atp. nijak ovlivnit, jak je to čistě příroda a souhra kvality těch buněk... Kdyby nic jiného, tak vlastně je to alespoň pozitivní zpráva, že lze přirozeně otěhotnět...