Prázdný gestační váček. Je nějaká možnost, že se to změní?

niiikyys
6. říj 2024

Ahoj holky, chci se zeptat včera jsem skončila v nemocnici kvůli lehkými krvácení, dle utz 6+1 s prázdným gestacnim vackem. Dle početí mi to úplně nesedí ale je to moje první tehu a jsem v těch týdnech dost zmatená. 3 dny před nemocnici jsem byla u mě gynekolozky a ta nerikala ze by bylo něco špatně ale v nemocnici to uzavřeli jako anembryomola s tím ze mám jít hned na revizi, což jsem odmítla, tak jdu zítra. Chci sw zeptat je nějaká alespoň malá možnost ze se to změní?

lucynka721
6. říj 2024

@niiikyys vydrz!
Měla jsem podle ms být 8tt, na utz prazdný gestacni vacek, uzavreli to 3 doktoři jako anembryomola. Odmítla jsem revizi, takže mi dali potratovou pilulku, dnes je te anembryole skoro 2 roky 💙

klpoiu
6. říj 2024

Kdy byla posledni ms?? A s revizi určitě pockej dele nez jeden den.

vlasta1981
6. říj 2024

@niiikyys Ahoj buď v klidu . Já měla krvácení a prázdný Vacek do 8+1 . Už mne Dr objednala na kyretáž a? Za pár dní krásné srdíčko . Bud v klidu .

vlasta1981
6. říj 2024

@niiikyys Na revizi máš dost času ... A pokud bude prázdný odejde sám . Já být tebou ještě aspoň. 2-3tydny počkám . Jaké máš hodnoty hcg ?

niiikyys
autor
6. říj 2024

@vlasta1981 hodnoty se dozvím až zítra brali mi krev včera. Jenže jsem začala špinit a krvacet o něco více. Pojedu tam, ale nenechám si to udělat, počkám ještě chvíli případně zkusím aby to odešlo samovolně. Když jsem viděla jak s tím byli včera rychle hotové a chtěli to zdelat rovnou včera, ztratila jsem k nim i jakoukoliv důvěru. Má doktorka se 3 dny predtim ani neudivovala ze je Vacek prázdný.

niiikyys
autor
6. říj 2024

@lucynka721 přesně takhle mi to uzavřeli dva doktori v nemocnici. A snažili se mě presdvedcit k revizi už včera okamžitě na místě. Já jsem se nenechala, zítra v ráno tam mám být, ale rada bych to nechala vyřešit spíše přírodu. Ta představa té revize je pro mě asi stejně náročná jako včera to oznámení.

vlasta1981
6. říj 2024

@niiikyys tonje moc dobré rozhodnutí

vlasta1981
6. říj 2024

@niiikyys mne Dr neustále hnala na kyretáž a jsem teď 15 TT. O svém těle můžeš rozhodnout sama . V květnu jsem si tím prošla taky čekala jsem a v 7+5tt odešlo samo. Každý zásah do dělohy ti snižuje šance na další tehu. Pokud ti to vše odejde samo můžeš za dva měs opět se začít snažit

vendulis
Autor odpověď smazal
Zobraz
lucynka721
7. říj 2024

@niiikyys nechod na to, fakt. Může být všechno v pořádku a mimco jen potřebuje čas. Za 4 dny po tabletě jsem měla srdeční akci 🩵
@vendulis moooc děkuji 🩵

vlasta1981
4. lis 2024

@niiikyys ahoj tak jak jsi na tom

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru