Ahoj holky, jsem 5+4 TT, na utz prý zatím prázdný gestační váček 14 mm, a HCG prý pěkně 10560. Ale.... Po ztmavení fotky z UTZ se mi zdá, že by tohle Vacek mohl být, co říkáte?
Počkej a uvidíš... Já mám tu zkušenost, že i když jsem čekala, tak to nakonec byla anembryomola. 😕
Přeji, ať je to v pořádku a byla třeba ovulace později.🍀
@crazynaa já ne, jelikož to může být cokoliv
@crazynaa buď v klidu, je to strašně brzy, já když byla v 5+4 tak taky byl jen prázdný gestační váček. Za dva týdny už bylo všechno v pořádku a i ❤️ bylo. Teď tu mám skoro 11 měsíční princeznu.
A ještě něco ti řeknu. Teď v dalším těhotenství jsem měla hodnotu HCG skoro 27000 a na UTZ nic vidět nebylo.. Teď jsem ve 20tt a vše v pořádku.
Stejně je to buď a nebo a nic s tím nenaděláš, ale věřím, že to bude v pořádku, je jen strašně brzy 😉❤️🍀
@lusiana777 Děkuju, Dr se nepozastavil. Minulou kontrolu jsme se domluvili, že teď nasadíme utrogestan, když bude těhotenství v děloze, což je a normálně mi ho nasadil 🤷 ale všichni píší snad už o srdíčku, a tak. Proto mě to znepokojilo
@crazynaa já když si o tom procitala kdysi diskuze, tak to bylo 50/50.. u poloviny holek se mimi objevilo, u poloviny ne. Přeji ti ať patříš do te šťastnější!
No uvidíme příští čtvrtek. Opravdu se mi zdálo po zatmaveni, že vidím jakýsi už kroužek. On to teda neztmavoval na utz. Ale jsem nervózní.
@crazynaa buď v klidu . Já měla první náznak že se něco děje az 6+5 a až skoro v 8tt bylo srdíčko . Hcg máš krásný neboj . Ono se vyloupne
Děkuju, jen je to nepříjemná situace.... 🙄🙄🙄
Na kontrole 6+0 bylo něco málo vidět ale bez srdeční akce, a nakonec byl schovaný úplně v rohu. Dr si nebyla jistá jestli to vyjde. Za 14 dni tam byl medvidek se ❤️ Teď za 3 týdny snad porodíme. Počkala bych oni se někdy umí schovat.
@crazynaa bud uplne v klidu ☺️... může se stát cokoliv ale tohle vůbec nic neznamená;) jinak stačí nabrat za 2 dny hcg znovu;)
Holky, tak už tam je 🙂 plod 3 mm, srdeční akce pomalinku naskakuje 🥰❤️ 6+1 TT, ale podle utz o malinko menší. Ovu byla až 17 DC, to vím.
@crazynaa tak to je skvělá zprava 🤍 přeji ať je všechno v pořádku!
@crazynaa Tak hodně štěstí.🍀
Jeden z důvodu, proč by se mělo, když nejsou problémy, chodit až později. 😊
@crazynaa úžasná zpráva 🍀 držím palce ať dojdete oba do zdárného konce ❤️
Krásná zprava, gratuluji.
Po týdnu tedy ťuká srdíčko ❤️🥰
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@crazynaa přijde mi divne, ze by na utz Dr neviděl a ty po zatmavení fotky ano. Já to takhle taky mela a moje doktorka se opravdu snažila tam něco najít, takže jsem ji věřila. Pockala bych na příští kontrolu 🤍