Dobrý den, mám dotaz. Včera jsme s přítelem měli sex a práskl nám kondom. Zhruba uprostřed cele akce. V kondomu nebylo žádné sperma a přítel ještě nebyl ani na cestě se udělat. Každopádně víme od tzv. Kapsách lasky. Po domluvě a radě s lékarnicí, jsme usoudili, že bych si pro jistotu měla vzít prášek po. Ten jsem si dala (Nursola) včera večer. Myslíte si, že je stejně nějaká šance otěhotnět. Ja si sama myslím, že nikoli, ale kamarádka mě pořád stresuje a už mi z toho začíná hrabat. Chtěla bych upřímný názor a podporu. Nepotřebuji slyšet, ze pokud nejsem připravena, tal nemám sexovat. Dekuju moc
Myslím, že šance je nula nula prd...😉 Byla bych v klidu..😉 Minimálně jsi udělala všechno, co šlo, aby ses chránila... Věřím, že to bude v pořádku..❤️
Myslim, že i bez toho prášku by byla nulová šance 👍🏻
Chlap musi byt nadseny jestli takove detaily resis s kamoskou 🙂
Šance je stejně minimální jako když to děláte s kondomem bez prasknutí. Jediná spolehlivá metoda je abstinence, ale ty můžeš být myslím v klidu 🙂.
@zelenaesmolda detaily? Co je na způsobu antikoncepce tak děsně intimního?
@zelenaesmolda na způsobu antikoncepce mi nepřijde tak děsně intimního skoro nic. A přítel je těmto věcem otevřeny a nedělá mu problém se o tom bavit. Každopádně chapu, že nějakým chlapům to vadit muže.
@eviicka děkuju moc za odpověď. Uklidnilo mě to a pomohlo
@eviicka ne na zpusobu antikoncepce ale ty detaily,ze jeste vubec nebyl ready aby se udelal a ze v kondomu nic nebylo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pravdepodobnost je temer cista nula.