dobrý večer..asi takhle..měla jsem cca v červnu?myslím sex s (ted již bývalým) partnerem a prasknula ochrana..měla jsem prášek po a potom jsem měla menstruaci 8.srpna. nedávno..asi před 14ti dny jsem špinila cca 5-6 dní bez menstruace a ted znovu špiním bojím se že jsem těhotná!
prasek "po" je brutalni davka hormonu, tak se nediv, rozhodilo ti to cyklus.. Na 99% nejsi tehotna, kdyztak zkus test, ale pochybuju.. dej telu cas, ono se vzpamatuje..
No, ono ani postinor není stoprocentní...
Zkus test...
Taky jsem ho kdysi měla a cyklus se mi po něm dával dokupy asi půl roku. Zkus těhotenský test a pokud bude negativní (jako, že na 99% jo), tak zbytečně neplaš a dej tomu čas než se ti cyklus vrátí zas do normálu 😉
dobry večer chtěla bych poradit v srpnu jsem mněla menstrulaci 2dny celi mnesic mně boli pod břiškem a zada, boli mně prsa a svedi a mam pocit že mi i rostou udělala jsem si i test ale nic 😒 . Dnes sem to zas dostala ale přiznaky mam porad stejny muže mi nekdo poradit ja vim že to jsem nepatři ale jsem zoufala pomocte Děkuji
Ta čtrnáctka za tvým nickem odpovídá skutečnosti co se věku týče,že?
Ahoj. Být tebou letím pro test. Taky nám selhala latexová ochrana, taky jsem měla Postinor a za tři týdny jsem zjistila, že všechny moje obtíže nejsou vinou rozházeného cyklu, ale že jsem těhotná.
Přesně jak píše @blecha94 kamarádka taky otěhotněla přes Postinor, takže nic není 100% 😒 Držím palce 😉
Postinor ochrani na 99% ale zalezi na tom kdy jsi si ho vzala. od podani postinoru (asi hodina na strebani) se ti zastavi ovulace, coz znamena ze pokud doslo k oplodneni vajicka jiz predtim nic ti nepomuze. (spermie vydrzi prezit az tyden a tomu by prave mel postinor) pokud jsi v dobe sexu akorat ovulovala a slo to hned postinor nepomohl. udelej si test a uvidis byt tebou neotalym at mas jasno a cas se rozhodnout. Jinak postinor naseka hodne paseky v cyklu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
co takhle těhu test?