Ahoj,zaregistrovala sem se tu jen kvuli jedne otazce.vim ze sem nepatri,ale jste tu vsechny moc mile, tak sem vas chtela poprosit o radu:/.. 31.12. mi zkoncila MS a 3.1. Jsem mela se svym pritelem sex,ale praskl nam kondom.rikal ze se neudelal uplne do me,ale citila sem,jak mi to tece po pyskach.myslite ze mohu byt tehotna? Antikoncepci neberu..hrozne se bojim ze tehotna budu:(((..nevim jak bych potom dodelala skolu :(...
Já myslím, že zas tak velká šance na těhotenství není
tabletka po by ešte možno zabrala, či? 😉
Posledni tri mesice mam MS vzdycky od 27. do 31. nebo do 1....takze myslite ze by to mohlo byt dobre?
Fuuu.. dekuju moc 😵
@valeeerie no sla bych si zitra jeste pro pilulku po, nektera se muze brat az tusim paty den po styku.. jistota je lepsi nez jit pak na potrat.. coz je velky zasah pro telo i pro dusi. Dle popisu cyklu to nevypada na otehotneni, ale kazdy ma ovulku jinak a spermie mohou prezit i nekolik dni. Poznas ovulaci na sobe? Pobolivani v podbrisku, vytok podobny vajecnemu bilku atd.?
V tuto dobu je to ještě hodně nepravděpodobné, že bys otěhotněla - resp. musela bys mít hodně krátké cykly - pokud máš cca 28dnové, tak většinou se dá otěhotnět cca v té polovině
Ahoj.
Ovulace je ošemetná, každá ji máme jinak a pokud se neděláš ovulační testy, nemůžeš si být jistá. Pro pilulku si do lékárny zajdi, ale není samospásná, zvlášť po takové době. Já v červnu otěhotněla i přes Postinor, který jsem užila po 20 hodinách od styku. Takže se pak dál hlídej. Není to 100%. Hodně štěstí.
Ahaa:/ ...no, tak budu doufat no :/
stojí přes 600 a bere se do 72 hodin po styku-víc řeknou v každé lékárně a já bych asi mazala i do pohotovostní,onehdá něco podobného řešila kamarádčina dcerka,jen tam šli hned-jinak já bezpečně otěhotním ihned po menstruaci-jak říkaj holky,každá jsem jinak nastavená
Eště se chci zeptat, nemuzu to nikde totiž najit.. na kalhotkách mívám ted takovou zvláštně vypadající věc :D .. nikdy před tim sem to nějak neřešila,ale ted jak sem se zacla hrozne pozorovat sem si toho všimla..je to takovej bílej průhlednej sliz a v tom sou eště bílé čárky..nevíte co to je?? 😲
No tak to jseš těhotná! 😕 😀 Néé, možná máš nějakou kvasinkovou infekci,ne? 😝
Tak máš zrovna ovulaci, čili bych nedoporučovala dělat opět podobné akce dnes a v následujících několika dnech 😀
A ještě bych se začala modlit, aby to tam ty mršky od té doby nepřežily 😀
@amazonka.k myslíš že by to mohla zítra zachránit ta pilulka? ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@valeeerie jak dlouho mas MS? Pokud to bylo od prvního dne 11dni,pravděpodobnost je velká....