Zdravím všechny 🙋♀️,dnes jsem byla na kontrole a jsem 9+3tt. Poslala jsem fotku UTZ švagrové a ona mi gratulovala k dvojčátkám😂 a teď už to tam vidím i já a furt nad tím přemýšlím. Nepoznal by někdo, co je na pravé straně? P. doktorka mi dnes udělala opravdu rychlý UTZ, třeba to mohla přehlédnout. Děkuji za Vaše reakce a přeji krásný zbytek dne ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
@helleen1212 podle mě je miminko jasně jen jedno🤷žádné druhé nikde nevidím..myslím si že kdyby byli dvě doktorka by zrovna tohle nepřehledla a byli by jasně vidět od samého začátku...já sem ale amatér sama mám děťátko jen jedno a na té pravé strane nevidím nic
@helleen1212 to je jedno miminko. Na druhé straně může být konečník (tvůj), kdyby dr trošku posunula sondu ultrazvuku, tak by to šlo vidět lépe.
Ale na tomhle uzv je jen jeden plod 🙂
@helleen1212 Dr není hloupý a vidí dobře.. je tam jedno. Sama jsem dvojčata měla a ultrazvuk s dvojčaty vypadá jinak 😉
@helleen1212 gratuluju k jednomu krásnému mimču 🙂 dvě tam nikde nevidím, jestli přemýšlíš, co je vpravo, tak to může být malý hematom (nebo dva), nějaké zakřivení sliznice, konečník, cokoliv...ale dvě miminka to nejsou🙂
Ultrazvukovy obraz je obraz 2D obraz 3D tělesa, v tomto případě dělohy. To znamená aby bylo vidět, jestli tam není ještě jeden plod , je potřeba,, projet ,, celý organ. Z jeho obrázku ti to nikdo neřekne, druhý plod může být vidět na jinych semenech a podle toho jak se natočí sonda, zachytí se i vedle sebe. Ale doktor to určitě nedělá první den, nehodnotí z jednoho obrszku a kdyby tam byly dvě dutiny, tak ti to řekne 😉
@helleen1212 to je jasné jedno miminko dvě nejsou
To by urcite neprehledla, deloha je jasne ohranicena. Vpravo vypada jako vajecnik.
Děkuji všem holky za uklidnění. 😂 Taky jsem si myslela, že by to viděla p. doktorka, jelikož tam mělo miminko diskotéku 😂 a že by druhé se ani nehlo?
Ještě jednou, děkuji za Vaše komentáře 😘
Já teda nevím ale vidím jen jedno miminko
@helleen1212 Ty stíny po stranách můžou být vaječníky, když nejsem těhu, tak doktor sondou vždy vaječníky prohlíží a také to dělá tmavá místa. Ale ohraničená dutina děložní je tam jen jedna a v ní viditelný jeden plod.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.