Dobrý večer, zítra jsem na 8 objednaná k mé dětské doktorce na krev a mám takový menší strach, zda nejsem těhotná - je mi 17. Je možné, že by mi sama od sebe mohla říct, jestli jsem těhotná a pozná to z té krve sama nebo se mám zeptat když mi nic neřekne? Děkuji za radu.
@necojakotaanonymni pochybuju, že ti něco řekne, musela by vzít jrev na Hcg konkrétně, proč si nekoupis test?
@jjasmina Protože je to teprve 12 den a podle mě je to dost brzo. Menstruaci mám dostat až cca za 2 týdny..😅
@necojakotaanonymni Proc sis nevzala postinor?
@zelenaesmolda Protože beru antikoncepci, ale vzhledem k tomu, že přítel ejakuloval dovnitř, tak z toho mám takový divný pocit ještě k tomu když mě bolí v podbřišku když na něj zatlačím, ale možná to je jen náhoda.
@necojakotaanonymni Tak jestli beres pravidelne antikoncepci, mela jsi sex pred 12 dny a menses cekas za 2 tydny, tak fakt tehotna nebudes 😅. Doktorka z krve nic nepozna, protoze nebude nechavat nabirat Hcg.
Co diskuze na toto téma, to perla...holky, doporučuji nesouložit,když se pak bojíte těhotenství....zjistěte si na jakém principu funguje perorální antikoncepce a jak funguje ženské tělo...
@kuttu Dámy, pokud nechcete dítě, držte celibát a nezapomeňte, že antikoncepce je 100%, takže otěhotnět nemůžete! Tenhle komentář je perla, dlouho se jsem se takhle nezasmála. Děkuji😂
@necojakotaanonymni Kdyby bylo tak snadné otěhotnět, navíc přes antikoncepci, tak neexistuje 99 % diskuzí na tomhle portálu. Pokud si zatím opravdu nedovedeš představit mít dítě a nedůvěřuješ pravidelně a správně užívané antikoncepci, tak je fakt lepší se na ten sex vykašlat. Vždyť si to ani neužiješ.
Zase ty? Už v minulé diskuzi ti holky psaly, že těhotná nebudeš. Jestli takhle pořád vyšiluješ i přesto, že bereš antikoncepci, tak nesoulož a hraj si s panenkami.
Porad dokola. Ja si myslim, ze kdyz nebudes soulozit, nebudeš mit nervy a tim padem nemusis zakladat kazdych 14 dni jinou diskuzi.
Toto uz neni normální fakt.
Tak ze: 1, s kondomem bez ejakulatu = neotehotnis
za 2, kdyz se bojis a beres jen HA tak spi s klukem jen s kondomem = dvojitá ochrana, rekla bych, ze 100% neprůstřelná ochrana.
Za 3, kdyz uz ti gynekolog psal antikoncepci, mohla ses na vse zeptat jeho, urcite by ti to rád vysvetlil.
Že sa tu vôbec pozastavujete nad anonymnými a zaručene pravdivými príspevkami 🤦🏻♀️
@necojakotaanonymni ty ses exot děvče, v 17 ses hodně nevyzrala
Můžu se zeptat co z takového sexu máš? Abys nebyla divná, že kamarádky ho mají? Děláš to, aby byl přítel spokojený? Vždyť z toho ani nemůžeš nic mít krom stresu jestli nejsi těhotná. Radši drž kolena u sebe, to je nejlepší antikoncepce.
Nevím... tak jestli jsi 12 dní od sexu a máš ještě 14 dní do MS, tak sex proběhl během či těsně po menstruaci. To jsi nejspíš neměla ani plodné dny. K tomu antikoncepce - na 99,9% těhotná být nemůžeš. Pokud nechceš otěhotnět a bojíš se, že antikoncepce je málo, tak se chraň ještě jinak 🙄 (kondom, spermicidní gel...)
Jinak k otázce, pokud nebude zjišťovat přímo HCG, tak to nepozná.
@necojakotaanonymni 100%není, ale účinnost má dejme tomu 95%, při užívání antikoncepce nedochází k ovulaci, menstruace je v podstatě jen odlučovací sliznice bez vajíčka, a ano stane se,ze žena otěhotní při užívání HA,ale dle mého názoru jen velmi výjimečně a ještě při nesprávném užívání...denně diskuze na téma, beru HA, přítel měl kondom,jsem po menstruaci...ale bolí mě břicho,můžu být těhotná???Technicky vzato ano,když je pohl.styk...takže znovu...pokud se bojíš těhotenství,nesoulož
Tohle to už bylo několikrát v různých obměnách, nebo se pletu? Pamatuju si, jak kdysi holky ve škole skoro po každým sexu řešily, jestli nejsou náhodou v tom, protože tohle a tamto. Beru to asi jako součást dospívání, řešilo se to s kámoškama, vždycky to bylo, že tam byla ta jedna “důležitá” která se obávala těhotenství. Najděte si kamarádku. Kamarádku, která ví jak funguje tělo a která Vás vždycky uklidní a proboha, nedávejte to co dva týdny - měsíc jako diskuzi na internet. Náš přednášející na “biologii” se vždycky strašně naštval, když někdo něco neuměl, protože “musíte vědět jak přesně funguje Vaše tělo.” - takže - zjistěte si aspoň základ. Prosím. Ušetříte si nervy. Nebo to řešte s kamarádkama v reálu, sdílejte zkušenosti, názory, pokecejte o tom..Ale přece když berete antikoncepci, šance je vážně malinká. Nebo si hold kupujte těhotenský testy každej měsíc a dělejte si je pro kontrolu. Achjo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nepozná, pokud po tom nebude vyloženě pátrat. Aby to zjistila, musela by z té krve nechat udělat zvlášť test na hcg, ale to dětská běžně dělat nebude, leda bys ji o to poprosila.