Holky,jdu si pro radu.10.1. poslední MS,ale ovulka až 5.2.,od víkendu duch na testech.Sestricka mě pozvala na kontrolu k lékaři již příští tyden, 26.2.
Má otázka zni-uvidi lékař už neco?Není to brzo?
Maličký byl počat 24.2. a 11.3. jsem byla u gynekologa a byla vidět tečka na ultrazvuku 🙂 Původně jsem tam šla tedy s bolestmi břicha, těhotenství mě zdaleka nenapadlo 😂
@juliemichal @theuska29 holky,tak to jooo...to by už mohlo snad být něco poznat...🧡Děkuji.V kolikátém jsem týdnu právě pořádně nevim, kdy ovulka byla až 27DC.
@tez83 tak to budeš 3 týdny po oplodnění,tak tam určitě bude něco vidět 🙂 🙂
já jsem byla 10DPO a na UTZ malá tečka o velikosti 5mm 🙂
@juliemichal tak to jsem ráda...jsem si říkala,abych nebyla za blázna,že se tam hrnu,i sestre jsem říkala,že ovulka byla později,a ona,že to musí počítat podle ms.
@tez83 tehu se počítá od prvniho dne poslední MS pokud se nepletu. Já jsem poslední MS měla 19.2. 2019 čekala jsem do dalšího měsíce kdy měla přijít MS měla být 20.3.2019 nepřišla. K doktorovi jsem šla o dva dny později byla jsem ve 4tt podle ms. Podle ultrazvuku v 5tt. Takže kdy proběhla ovulace doktora ani tebe zajímat nemusí 😊
po zrovna mých zkusenostech a zkusenostech okoli je dobre jit az 8-9tt od posledni ms. skoro nic tam nejde vidět tak brzo a casto v tak brzkem stadiu doktori radi strasi.. v tom 8-9tt je uz jasno. pokud na tve gynekologii objednavaji tak brzy jsou to jejich postupy. u prvniho tehotenstvi mi sestra sama vypocetla tech 8-9 tt
@juliemichal 3 + 6 vacek???To ale beres od ovulace,ne podle posledni MS...ja byla 6 + 1 a bylo videt cosi a to jsem byla celkove o 6 dni napred...takze tazatelka bude v cca 7 tydnu a jestli uz bude vidět srdicko..tezko říct,max spis vacek a zda je v deloze
@kuttu ano to jsem měla podle poslední ms 😀 😀 včera jsem byla tady ve Velké Polomi u nového gynekologa a mimi mělo 9mm a srdíčko bilo jak o závod a taky tam sebou mrskalo 🙂
už od minulé středy máme srdíčko 😀 dnes jsem 7+0tt podle UTZ,ale podle ms jsem 7+4tt 😀 ale ovulka byla o 4 dny později
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tez83 podle mě není brzo,kolik budeš tt?u mě v 3+6tt byl vidět gestační váček 5mm 🙂 3 týdny na to bylo už srdíčko ♥ dnes jsem 6+6tt plůdek má 9mm,srdíčko blikalo a viděla jsem jak tam sebou prcek mrskal 🙂