Pozitivní tt. Pomalu sílící čárka?

motylek123
3. kvě 2023

Ahojda holky,
sice cekam druhe ditko, ale je to jako kdyby prvni 😀🙈 delala jsem si testy 4 dny po sobe a prijde mi, ze carka roste pomalu. U prvniho tehu rostla rychleji. Dnes bych mela byt cca 17 dni po. Nebo se mi to jen zda?
Dekuji za zpravy
M.

laxesis
3. kvě 2023

Testuje se ob den, každý den nemá šanci HCG stoupat tak rychle, aby se to nějak výrazně projevilo...nějaký rozdíl tam je, to je fajn, ale na 17 DPO mi to přijde slabé, každopádně člověk nikdy neví.. Třeba byla ovulace později, je to možné?

krisstina93
3. kvě 2023

A jak často testujes? Jako 17dpo už by měla byt dálnice.

motylek123
autor
3. kvě 2023

@krisstina93 myslim si, ze jsem 17 dni po, pocitam ode dne kdy byl obulcni test pozitivni. Ted to bylo 4 dny po sobe testovani.

laxesis
3. kvě 2023

@motylek123 Po poz. ov. testu je ovulace až za 1-2 dní, takže to klidně může být 15DPO. Ale i tak je to slabota zatím :/ uvidíš za pár dní, možná bych spíš počítala s biochemkem. Nicméně držím palce, zázraky se dějí a každé tělo je jiné 🙂 🍀

motylek123
autor
3. kvě 2023

@laxesis tak uvidime, pritom ta carka byla v limitu mnohem vic viditelna nez na foto o x hodin pozdeji... pak aby se v tom cert vyznal 🙈

helen_h
3. kvě 2023

@motylek123 Musíte ještě vydržet, opravdu mohla být ovulace později Ale také bych se spíš přikláněla k od počátku neprosperujícímu biochemickému těhu, raději bych s tou variantou počítala. Zase pokud je to špatně hned takhle na počátku, odejte to samo s opožděnou ms a budete se moct zase brzy začít snažit.

zelenaesmolda
3. kvě 2023

@motylek123
to bude asi tim,ze test po limitu je neplatny a muze zmenit vysledek.
pise se to i v pribalovem letaku,proto tam ten limit je.

helen_h
3. kvě 2023

@motylek123 To s viditelností čárky může být také dané tím, že čerstvý test je hodně mokrý a pak schne, proto čárka může působit pak méně výrazně.

lencaa11
3. kvě 2023

@motylek123 ještě bych testovala dál ☘️☘️

mysh_me
3. kvě 2023

Testovala bych dal, sila carky neni o nicem vypovidajici… ted na zacatku je to vzdy bud a nebo, ja myslim ze tam druha carka je 🍀 a jestli to bude prosperujici tehu nebo ne, se stejne dozvis az za dva tydny u doktora…
Jinak me u druhyho tehu testy vyslovene vytrolily, nejakych cca 14dpo byla slabounka carka (testovala jsem pro jistotu pred akci kde se bude pit), jenze v dalsich dnech nesilila a po 3-4 dnech byly testy bile, tak jsem usoudila ze biochemko a ms prijde (mam dlouhe cykly) a otevrela si lahev vina. No a po dalsich 3 dnech ms nikde a na testech najednou dve carky 😅 takze ja uz bych testum prehnanou vahu radsi nedavala 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru