Ahoj holky. Chci se zeptat, nemáte některá zkušenost? V půlce května jsem samovolně potratila a dnes jsem si udělala TT a tady je výsledek. Mám obavy, že to dopadne stejně-čárka není přeci jen tak silná 😒😒
Vždyť je to dálnice!!!
Gratuluji, jsou tam dvě čárky jak vymalovane, žádný duch 😉
@katka_nedo Spíš jde o strach 😟 v květnu jsem měla také dvě čárky a nakonec jsem potratila 😔
Přikládám foto z května.
@katka_nedo
@eva_55 je to krásná čárka a mám dojem že tohle je test s citlivosti 25 že? Pokud ano zkus s citlivosti 10 a tam bude ukázková dalnice 😉😉 jinak gratuluji a tiše závidím ☺️
@verunkanatalka
Tak teď už jen čekat 🤩
@vladuska29 Ano ano, citlivost 25 🙂🙂
Tak zkusím tedy citlivost 10. Akorát mám bolesti jalobych to měla dostat 🤨🤨 bolest v zádech a v podbřišku 🤔🤔
Děkuji 🥰🥰
@eva_55
Moc Ti držím pěsti, ať to dobře dopadne...🙏🌹
@verunkanatalka Moc děkuji 😇😇😇😇
@eva_55 to nemusí nic znamenat. Zkus ten 10 a uvidíš že tam budou krásné //. Držím palečky a dej pak vědět 😉😉
@vladuska29 Dnes ho koupím (normálně v drogerce)?
Děkuji moc 😍😍😍 a dám vědět!!
Krásná čárka ❤určitě to dobře dopadne.Bolesti jako na MS jsem měla asi snad do 12.týdne....říkej si,že je vše tak jak má být....mě to hodně pomohlo,když na mě šly negativní myšlenky....
@eva_55 bolest v zádech a podbřišku mi trvala až do 9tt 🙂 dokud nekrvácíš, je to normální stav, miminko se zabydluje a my to cítíme.
Jinak taky jsem měla (před tímhle povedeným těhotestvím) pozitivní test a pak jsem to dostala, ale to byla fest ms bolest a hlavně neustávala ani když jsem si lehla..tím jsem si teď potvrzovala, že je to v pořádku, lehla jsem si a bolest ustoupila. Držím pěsti!
@eva_55 bud v drogerii a nebo v lékárně 😉😉
Na udržení tehu pomáhá i Utrogestan hodně pomůže
Neboj,určitě to vyjde .Nám než se povedlo tak nám to odešlo třikrát. Na počtvrté jsem dostala Utrogestan a dneska už jsem 17+1
@veronika8808 Děkuji🙏🙏
Doufám, že tentokrát to vyjde 😣😣
Gratuluji!!! 🙏🙏🙏🙏
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eva_55 Carka je krasne silna a ja si troufnu i gratulovat.