Ahojky, dneska jsem udělala TT. Vyšel viz foto dole. Podle ovulační testech jsem měla ovulaci 20.7...... menstruaci mám nepravidelnou. Mám ji dostat dne 5.8.2022.... je to jen ryska nebo těhotenství? Děkuji za odpovědi 😇
Viz foto dole
@princezna19 Pozitivní gratuluju 🍀
@princezna19 dnes krásně zesílil, vypadá to moc dobře ❤
Kdy jste se objednaly k doktorovi? Vím že teď ne, ale kdy přibližně... Když ukázal dřív slabou čárku nebudu čekat dvojčata? :D
@princezna19 těhotenství jsem zjistila kolem 16.7. a sestřička mě objednala až na 15.8. Naštěstí jedem na dovču, tak mě musela přeobjednat na 10.8. 😃 a jinak gratuluju a držím palce!
@princezna19 ve tvém případě bych tomu dala ještě tak 2 týdny, ověřila si TT a zavolala. Sestřička tě objedná jak uzná za vhodné.
@princezna19 Vypada to krasne, drzim palce at sili a potichounku gratuluji 🍀
@princezna19 ... rozhodně ještě počkej. K dr se ideálně chodí 6-8 týden, aby už bylo vidět srdíčko. Dřív je to zbytečné... tobě se ještě ani nezpozdila ms, takže máš čas 🙂
@princezna19 ten dnešní je krásně pozitivní 🤰
@princezna19 tak co čárka, sílí? Zkoušela jsi nový test?
@zlaticko22 dneska měla přijít ms. Vyšlo tohle za cca 30sekund. Před chvílí dělám
@princezna19 ... 100% pozitivní, gratuluju 🙂
@princezna19 no nádhera 😍 moooc gratuluji❤hlavně ať vše vyjde❤
Bohužel dneska ráno jsem měla samovolný potrat 8+1 :(
@princezna19 🥺🥺 to mě moc mrzi
@princezna19 ... ach jo, to mě moc mrzí... Já jsem momentálně po ZT, takže vím, jak ti je....😔
@princezna19 to je mi lito😔
@princezna19 To mi je líto 🥺
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak ten dnešní je krásně pozitivní,držím palce💗