Pozitivni tt?

podebradka2
3. dub 2024

Ahoj holky, dnes jsem si delala tt a vidim tam ducha. Jenze uz asi 4 dny mam takovou hodne slabe krvaceni, nevim jestli to je uplne MS, ale jen spineni to taky neni. Podle meho cyklu bych mela mit termin ms az za 2 dny. Udelala jsem si test protoze me boli uz asi 7 dni v kuse prsa a to jsem nikdy nemela. Prikladam fotku tt. Dekuji za rady 🙂

lencaa11
3. dub 2024

@podebradka2 čárka tam je pěkná teď záleží jak to dopadne stim krvácením může to přejít v Ms uvidíte za par dní mohlo to bejt i biochemické držím palce ☘️☘️

podebradka2
autor
3. dub 2024

@lencaa11 děkuji moc. Nekde jsem cetla, ze zeny mohou mit MS i v zacatku tehotenstvi. Zkusim udelat test za dalsi 2 dny treba 🙂

rosalindamelinda
5. dub 2024

Achjo, ale tohle není pozitivní TT. Světlá čárka nebo ryska=duch není poz.test. Možná byste si měla přečíst návod, za poz.test se považuje viditelná čárka=světlá, tmavá, tmavší čárka apod. ale musí mít aspoň stejnou barvu 🙈 (podobně jako u ovulačních testů-navíc tam přece duchy nehledáme, jinak je to negativní test)
A 4 dny slabé krvácení? nebo tedy špinění? Bolest prsou je celkem normální věc během cyklu. Vypadá to, že MS se dostaví, jen se pomalu rozjíždí. Jak dopadl dnešní TT?

elis1987
8. dub 2024

@podebradka2 za mě je to pěkná slabá čárka měla jsem jí taky a pak test sílil tak držíme pěsti a dej vědět jak si dopadla ❤️

pavca1982
8. dub 2024

Tak já měla na začátku těhotenství vždycky ještě o dva odstíny světlejší a děti jsou na světě.😊 A to jsem si četla i ten návod.🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru