Pozitivní testy a po týdnu negativní

teress1215
23. kvě 2021

Ahoj holky, mám otázku vím že to bude asi špatné ale tak nějak nevím co mám dělat. V březnu jsem prodělala ZT v 8+6, pak sem otěhotněla znovu kdy na UTZ jsem odpovídala 3-4tt dali mi utrogestan. Podle clearblue sem byla 1-2 týdny a tak sem chtěla vědět jestli se týdny posunuly a po týdnu sem udělala druhy a clearblue ukázal -, na testech už čárka není ani vidět, obavám se aby to nebylo biochemické a neodeslo to s ms ale, lepší než zase nějaký zákrok. Nevím jestli mám utrogestan brat dal?
Pořad mě picha v podbrisku a bolí mě prsa tak se ještě tak trochu obavám aby nebylo mimoděložní ale, zase si říkám ze to bych asi měla pozitivni testy ? Sem už zoufalá, už nevěřím ze budu někdy máma živého dítěte 😖
Jinak asi si budete říkat ze sem blázen ze sem si test udělala jenomže mám po ZT proste hrozny strach tak mě za to neodsuzujte 😞

cherie24
23. kvě 2021

@teress1215 spíš bych zavolala na gyndu a řešila to tam, i s tím jestli ty léky dál brát nebo ne. Ale při těhotenství je píchání v podbřišku běžná věc. Bolí to podobně jako při MS. Mě to bolelo i několik týdnů. Ale když je test negativní, je to divné 😔 Psala jsi, že jsi byla na ultrazvuku, ale ten týden mi tam nějak nesedí, bylo tam něco vidět? Moje Dr si třeba zve pacientky ještě dříve než je vidět srdeční akce, právě kvůli vyloučení mimoděložního. Držím pěsti ať se brzy miminka dočkáte.

teress1215
autor
23. kvě 2021

@cherie24 minuly čtvrtek byl test jasně pozitivni, v pátek teď byl negativní 😔 jsem po dvou potratech, teda teď už asi po 3 takže těhotenství poznám, vždy je to stejné ..
dělali mi utz z důvodu ze jsem byla objednana na preventivní kontrolu a tak jsem ji to tam rekla protože by to tak udělala každá, na utz nic vidět nebylo to je přeci jasné ale něco tam změrila a rekla ze odpovídám 3-4 týdnu což sem byla i podle clearblue a nasadila mi utrogestan .. dala mi další kontrolu za 3 týdny protože to už by mělo byt něco vidět.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru