Ahoj holky,
včera večer jsem si dělala test Sluníčko a byl tam pidi dušík, dnes ráno jsem zopakovala, znovu duch, už celkem pěkně viditelný. Asi tři hodiny na to jsem zkusila Mamatest a negativní, stalo se někomu? Co si o tom myslíte?
Děkuji za názory.
@qwertyy Twn duch dole je pěkný, zkus tu tyčinku, klidně dnes. Ukáže jednou tolik než proužek. Jinak mě mamatwst ukázal později a až když jsem měla silnější // 🙂
@verunkanatalka jsou oba ty Slunícka, Mamatest byl uplne bily :/
@lilian2111 dekuju, snad se mamatest jeste myli 🙂 jakou myslis tycinku?
@misak48 mamatest ma citlivost 10 a paradoxne vypada uplne identicky jako tyto. Je to uplne stejny test, ze stejne fabriky.
@sudylichozrout taky jsem nekde cetla, ze to je totozny test, pak to nechapu uz vubec😄
Ano, mě toto dělá Sluníčko také, každý měsíc něco vidím, a mamatest (naprosto stejný vzhled citlivost - výrobce) nic neukázal. Ale mě to na rozdíl od tebe, nešlo ani vyfotit.
Koupit jiny test. Me vysli dobre Pepino za 50,- a neco z DMka
Jj, tohle se mi stalo taky letos v unoru... Tkus za par dnu digi rwst Clear blue a uvidis
@krasna_neznama86 a jak to dopadlo? 🙂
Ten spodní vypadá nadějně. Zkus z DM
@qwertyy digi mi po par dnech ukazal 2-3 tyden, tedjsem v 31 tt, ale mesic pred to bylo stejny, ale bylo to jen biochemicky...
Holky, tak dnesni ranni mamatest takto.. tak ja nevim..
@qwertyy no pěkný 🙂
Zdtavim holky můžu radu?Holky tak já nevím co si o tom všem myslet. V úterý minulé jsem to měla dostat. Místo toho přišlo chvilkové krvácení potom už jen špinění. Další den skoro žádné špinění. Ve čtvrtek zase špinění a pak už jen doznívání špinění a od soboty hlen bílý. Do toho mě občas píchá v podbřišku. Včera jsem měla takovou únavu že jsem si musela jít lehnout. A to přes den normálně nespím. Bazální teplota se pořád drží mezi 36,7-36,9. A čípek mám celý cyklus od ovulace jiný než za celou dobu co se snažíme. A dnes test negativní. Zítra to bude týden po vynechání. A gyndarka mi řekla že mám hezky vysokou sliznici když jsem byla na preventivní týden před ms. Ale ten test stále negativní :( no, měla jsem ale nějaký s benu v zelené krabičce a nakonec se mi odlepil i s jedné části. Takže tomu věřit asi moc nemám co a koupit si jiný. Přemýšlím nad tím clearblue
@dendasubaristka zkus další test... pokud bude opět negativní, těhotenství to asi nebude, spíš nějaký hormonální výkyv... ale držím pěsti, aby to bylo jinak...
@dendasubaristka 🙈🙈Kup si normalni test, kterej se nerozlepi, udelej si ho a uvidis, vic ti tu asi nikdo neporadi. Dej pak vedet 🙂
@dendasubaristka Clearblue je uplne zbytecny. Kup si obyc Mamatest, Dr. Max za par korun. Pokud mas tyden vynechani, bude pozitivni, kdyz bys byla tehotna. Pokud bude negativni, tak na gyndu. Vse muze byt i psychikou.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nevím no...já vidím duchy na obou testech...