Pozitivní test, sliznice vysoko, na UTZ nebylo nic vidět

krispinka20
22. bře 2017

Holky prosím vás, dnes jsem byla na gyndě s tím že mám pozitivní TT, ale nebylo nic vidět,jen sliznice že je vysoko jako u těhotenství. Doktor to odhadoval tak na 3. týden,že je to běžné,že to ještě není poznat a ať příjdu za týden.Měla jste to některá taky tak? Já mám teď hrozný strach,protože jsem to tak měla i předtím, že nešlo nic vidět o týden později už jo a pak jsem o mimi přišla,teď mám strach že se to taky špatně vyvíjí 🙄

absintka19
22. bře 2017

Jezis, to je normalni 🙂 videt je az od 1000 jednotek hcg, srdicko az nekdy kolem 6tt, mas cas 🙂 nepanikar 🙂 vsechny tak zaciname. To zda to vyjde nebo ne je uz na prirode. Ver, ze ano a zadny stres. Pokud bude zdrave vydrzi. Drzim palec

terry1512
22. bře 2017

No v 3 týdnu opravdu nic vidět není.Nějak nechápu tu potřebu lítat k doktorce s ještě mokrým těhotenským testem.
Jinak na UTZ je něco vidět až s hodnotou HCG kolem 1000 jednotek.Takže dřív jak v 5-6 týdnu to nemá smysl. Ideál je jít tak ten 6-7 týden to už bývá i srdíčko.U prvního jsem ho měla v 6 týdnu, u druhého až v 8 týdnu.do té doby ti stejně doktor nic neřekne.Jestli bude prospívající nebo ne.

absintka19
22. bře 2017

@krispinka20 nemysli hned negativne, to ti nepomuze.

dolezalovalucie
22. bře 2017

@krispinka20 Kdy si mela poslední ms?podle me si sla k lekari moc brzo proto není nic videt.A pokud ti doktor řekl,ze to vypada na treti tyden tak to je jasne,vetsinou je něco poznat az v 5tt.Byt tebou neplaším a pockam.

bylinka36
22. bře 2017

Já měla bijící srdíčko až v 8 týdnu, do té doby nešlo skoro nic vidět a mám už doma skoro rok a půl starou slečnu, takže klid, všechno dobře dopadne...

krispinka20
autor
22. bře 2017

Poslední ms byla 16.2, doktor se mě ptal na plodné dny a ty byli začátkem března.

minnie29
22. bře 2017

Buďte v klidu je to normální. Měla jsem to podobně. Neustále jsem lítala do nemocnice a hledali mimčo. Dokonce mě začali strašit že mě budou muset otevřít a že je to mimoděložní. Cca po 2-3 týdnech ho konečně našli. Teď už mám krásného 6-ti letého klučinu. Hlavně se nenervujte tím ničemu nepomůžete 🙂

majaaa82
22. bře 2017

@krispinka20 Pokud jsi měla poslední MS 16.2., tak nejsi ve 3. týdnu, ale v 5. týdnu. Doktor asi myslel 3 týdny od početí. Ale to na věci nic nemění, je to strašně brzo na to, aby bylo něco vidět. Pokud máš pozitivní test, těhotná jsi a teď je to jen hop nebo trop. To, jestli těhotenství klapne, neovlivníš. Takže se tím zbytečně netrap. Držím palce, ať ti to ale vyjde 🙂

gabcat
22. bře 2017

@krispinka20 Je hrozně brzy. Pokud máš být ve třetím týdnu, ani tam nemá být co vidět. Ani bych se nedivila, pokud by nebylo nic vidět ani ten příští týden. Nejdřív je vidět gestační váček. Ten byl u mě vidět na začátku 6.týdne (velikost 5,5mm - pro představu roste na začátku o 1 mm denně cca). A to jsem byla na utz jen kvůli krvácení. Jinak nemá smysl takhle brzy chodit k doktorovi. Zbytečně plašíš a nervuješ se. A to neni prospěšné. Vím, že se lehce radí, ať jsi v klidu, ale přesto ti přesně to poradím 🙂 nech prcka růst a nešil

gabcat
22. bře 2017

@krispinka20 Tak než jsem to na mobilu nacvakala, tak přibyla informace, že jde o 5.týden. I tak ale platí, co jsem napsala. Pořád je to brzy 🙂 s nikým se nesrovnávej, každé má to tempo jiné. Navíc stačí pár dní v posunu ovulace a je to taky hned jinde 🙂 držím pěsti

leymea
22. bře 2017

Byla jsem u doktorky 4+2tt. Ale protoze uz jsem byla objednana kvuli necemu jinymu, ale rekla jsem ji samozrejme, ze mam pozitivni test. Hned, ze mi udela ultrazvuk, me bylo hned jasny, ze takhle brzo tam proste nic nebude videt, ale udelala mi ho a nic 🙂 ja byla v klidu, pac mi bylo jasny, ze je to brzo a doktorka byla taky v klidu akorat me objednala o tyden pozdeji, abychom vyloucili mimodelozni. Takze klid 😉 5+2tt uz tam byla tecka 🙂 o dva tydny pozdeji bylo srdicko 🙂 drzim palce 😉

krispinka20
autor
22. bře 2017

@terry1512 Tady jde o to,že jsem po potratu a mám zdravotní problémy a tím pádem se mi může špatně vyvíjí plod. Hold musím být pod kontrolou co nejdřív po zjištění těhu.

alkapinka
22. bře 2017

@krispinka20 jestli se ti bude spatne vyvyjet tak zadna doktorska kontrola tomu nezabrani..zbytecne panikaris.. bud a nebo..hold musis cekat..ja nela "tecku" videt sokonce az v 8tt...

lucifereeek
22. bře 2017

já se teda spíš divím, že tě tak brzo vůbec vzal, 3týden těhotenství = týden po oplodnění, což v žádném případě nemůže být nic vidět

no_title
23. bře 2017

je ještě brzy. Já byla na pohotovosti 3 dny po pozitivním testu kvůli zvracení a opravdu nic vidět nebylo. Jen zvýšená sliznice a zvětšená děloha.
Podle mě se chodí k dr. zbytečně brzy, dřív jak 7. týden to nemá smysl. Jedině tak, aby napsal Utrogestan na udržení, ale jinak tam fakt nic nevykouká 😉

kejcvil
4. zář 2019

Měla jsem to přesně takhle. TT pozitivní, na gynde viděl jen vyvýšenou sliznici říkál že se připravuje peřinka pro miminko, ale těhotenství mi dokázali potvrdit až z krve. Nyní jsem ve 25tydnu a vše v pořádku. Na prvním utz jsem pak byla v 5+4tt a byla tam jen 6mm velká fazolka.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru