Pozitivní test, po týdnu MS, může těhotenství pokračovat?

piereto
28. pro 2017

Ahoj holky, jdu se poradit, zhruba před týdnem jsem na testu objevila + 1-2, ale dva dny zpět jsem dostala normální silnou menstruaci, myslím si, že se jedná o potrat. Zajímá mě ale, zda jste některá nezažila to samé a mimčo se i tak udrželo. Vím, musím počkat, ale červíček hlodá a podle některých diskusí se někdy zázrak stává🙂!

piereto
autor
28. pro 2017

@piereto jo a ještě jsem se chtěla zeptat, v případě potratu, následuje hned normální cyklus? Nebo se ovulace pak objevuje až po další MS?

kafr
28. pro 2017

Osobne s tim zkusenost nemam, ale kdyz jsme resili me otehotneni, mudr mi rikala, ze ovu vubec nemusi byt v pulce cyklu, ale ze ma nekolik pacientek, ktere ji maji treba den pred ms. Pokud jsi ji treba takto mela a v tu dobu nebo par dnu pred mela i sex, k oplodneni dochazi ve vejcovodu, do delohy oplozene vajicko dojde az po par dnech, teoreticky jsi mohla normalne odmenstruovat a zaroven otehotnet... Ciste teoreticky.
Ted se k doktorovi stejne nedostanes, zkus znovu test, pokud se jednalo o potrat, hcg kleslo a test bude neg. Pokud jsi tehu, hcg stouplo a taky se to ukaze.
Ale moc se na to nefixuj, spis jen abys vedela... Presne to rekne doktor z krve.
Drzim palce.😉

karakalka
28. pro 2017

Já to teda neměla jako ty,ale podobně. 19.-26.7.2017 jsme byli s manželem na dovolené v Egyptě - 2x taková rychlovka,"aby bylo" splněno. 😀 Po návratu normální nástup menstruace od 27.7.2017, pak jsme až cca do 15.8. obden měli sex. A 24.8.2017 jsem si udělala digitální těhotenský test a byla jsem +- 3-4 týdny těhotná. A podle UTZ mi vychází,že jsem otěhotněla už dokonce o týden dříve - tedy asi možná někdy kolem 19.7.2017. Tak se pak v tom má člověk vyznat v tom svém těle. 😀 Jo a ještě dodatek - po návratu jsme s manželem oba měli takový průjem a zvracení(4dny), že se opravdu divím, že jsem tu naši prcinu udržela. 😀

misuled
28. pro 2017

@kafr test pred MS by nemohl byt pozitivni, kdyby vajicko bylo jeste ve vejcovodu.

kafr
28. pro 2017

@misuled joo blbe jsem cetla tydny/dny. Chybicka

anguly
29. pro 2017

Já jsem teď těhotná... Ale zpočátku jsem to nepoznala... Tedy vysadila jsem antikoncepci, dostala jsem MS jako obvykle... po 14 dnech jsem opět začala špinit (tak si říkám, asi mám rozházený hormony po tom vysazení) a pak hrozně silná MS ale trvala jen 4 dny (jinak mi trvá minimálně 5 dnů). No, ale protože jsem s tím nepočítala, že by nám to mohlo vyjít takhle hned, test jsem si dělala až po dalších 5 týdnech po té divné silné MS... No a podle ultrazvuku jsem otěhotněla někdy před tím špiněním... Takže miminko to silné krvácení zvládlo 😉 Takže šance tu je, ale samozřejmě... je to individuální 🙂

piereto
autor
30. pro 2017

@anguly děkuji za odpověď. Ja jsem si už jistá, že se mimi neudrželo, na testu bílo. Jsem teď zvědavá, zda následující cyklus proběhne normálně. Tobě moc gratuluju a přeji ať je vše ok.

piereto
autor
30. pro 2017

@karakalka Tak přeci se zázraky dějí🙂. Ja si musím ještě počkat, ale díky za naději🙂.

vendelinka08
1. led 2018

@piereto take jsem mela pozitivni test a pak dosla MS. Pocitam s tim...ze se tehu proste neudrzelo. Moc na tyto zazraky neverim. Neni to spineni ale klasicka MS..hlavne teplota sla dolu. Takze uz testovat nebudu. A pocitam s tim ze cyklus bude zase jako drive...ani se uz tehotne necitim. Poznam to na sobe.

piereto
autor
1. led 2018

@vendelinka08 To na tom budeš stejně jako já... Takže myslíš, že teď po skončení ms ti proběhne normální cyklus?

vendelinka08
1. led 2018

@piereto jojo..myslim ze to zase bude jako vzdy...klasika ovulka atd....mam ovulku az kolem 20DC. Ted to necham byt...pripravim sve telo fyzicky. A pustim to z hlavy. A pak uvidime...uz mam dva kluky a chtela bych treti mimco. Bude mi za chvili 38.

piereto
autor
1. led 2018

@vendelinka08 pustit z hlavy=zapadnout😀, taky se na to neupinam, jen se mi tohle stalo poprve, tak jsem prekvapena, i kdyz je to tak casty jev. Budu ti drzet palce🙂!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru