Pozitivní test, negativní ultrazvuk

ssmarth
3. kvě 2017

Ahoj holky, obracím se na vás s dotazem... už zhruba měsíc jsem tušila, že jsem těhotná, udělala jsem si dva testy a oba vyšly pozitivně. Všechno bylo dobrý... až do dnešního rána, kdy jsem začala slabě a krátce krvácet. K doktorovi jsem byla objednaná ještě před testy a tak jsem si říkala, ze to ten týden ještě vydržím. Jenže už mám za sebou zamlklé těhotenství, kdy byl průběh úplně stejný- dobrý, dobrý a najednou krvácení... takže jsem dneska jela hned! Doktor na ultrazvuku nic neviděl, ani váček, který u prvního byl dost znatelný... teď nic. Měla bych být v 7 tt, ale dneska mi naděje spadla zase na bod mrazu ☹. Nemá s tímhle někdo zkušenost? Doktor říkal, že jsou 3 možnosti- odumřelo to už v začátku, mimoděložní a nebo tak malý, že to ještě není vidět. Ráda bych myslela pozitivně, ale první zkušenost je bohužel silnější ☹

terezia10
4. kvě 2017

7tt už by měl být zřetelně vidět plod jedině kdybys měla později ovulaci a plod by byl mladší

misula29
4. kvě 2017

a krev ti nenabíral pro vyloučení mimoděložního?

ssmarth
autor
4. kvě 2017

@terezia10 měla jsem jsem ji později...

ssmarth
autor
4. kvě 2017

@misula29 nabíral. Ale na kontrolu si mě objednal až na příští týden :-/

ssmarth
autor
4. kvě 2017

@terezia10 jsem trochu zmatená, protože u prvního jsem byla na ultrazvuku až v 8tt a říkal, že může být ještě brzo... než rozhodl, byla jsem v 11 tt.

terezia10
4. kvě 2017

To je divný já byla v 7tt a bylo vše krásně vidět

netopejr
4. kvě 2017

V 7 tt nemusí byt vidět, zalezi na utz, vyckat

ssmarth
autor
4. kvě 2017

@netopejr hodně to píšou, že to ještě nemusí být vidět... tak kéžby...

netopejr
4. kvě 2017

@ssmarth k oplodneni, zvláště pokud styku bylo vic, mohlo dojit i později nez myslíš,.ovulace později z myslíš.... Stat se muze i v jinak pravidelnme cyklu. Hodne trpělivosti a at to klapne 😉👍

hribek
4. kvě 2017

mela jsem to stejne, TT pozitivni, na utz nebylo nic videt, dle krve hcg bylo ale nizky, dalsi tyden zase nizssi takze to bylo mimodelozni ale odeslo to samo, prvne jsem spinila proto jsem sla k dr, po kontrole ten den vecer jsem dostala MS a hodne silnou a trvala skoro tyden.
mam za sebou za posledni 2 roky 3 zamlkly + tohle mimodelozni takze vim jak se citis☹ drz se

ssmarth
autor
4. kvě 2017

@netopejr moc, moc děkuju 🙂

ssmarth
autor
4. kvě 2017

@hribek To mě moc mrzí... co se ti stalo, je to prostě šílený a nespravedlivý... mohla bych vědět kolik jsi měla hcg?

hribek
4. kvě 2017

@ssmarth jj obrecela jsem to vsechno hodne, ale uz jsem na tom lip, hodne mi pomohlo reiki, pani mi uvolnila cakry a pry nic nebrani tomu abych znovu otehotnela 🙂 tak uvidime
hcg myslim nejak 178 ale uz si to moc nepamatuju. drzim pesti at uz to dopadne jakkoli aby si k vam miminko naslo cestu co nejdriv

ssmarth
autor
4. kvě 2017

@hribek moc děkuju.... přeju to samé 🙂

ssmarth
autor
6. kvě 2017

Ahoj holky, tak jsem vcera musela do nemocnice, protoze jsem pres noc zacala vic krvacet... v nemocnici me odmitli osetrit, protoze byl operacni den, takze jsem musela k jine pani doktorce do normalni ordinace. Ta me vysetrila a oznamila, ze jsem teprve v 5+4 tt, na ultrazvuku byl uz konecne videt zluty vacek- byla jsem tak rada... ale krvaceni pretrvava, je silne asi jako MS, uz nevim co s tim. vyrazny bolesti nemam, prijde mi, ze probiha normalni MS, ale vim, ze to normalni neni...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru