Ahoj holky, tak ovulační test byl pozitivní 22.2.2022 magické číslo.😀 Mé testy vypadají teď takhle
1. 9dpo
2. 11dpo
3. 13dpo
Jsem po třech potratech, takže se bojím jít takhle brzy k dr. poraďte mi prosím na kdy se mám objednat.
Ja měla 2 potraty a dr mi nasazoval od prvniho dne zpoždění Duphaston, ktery sem nasledne brala az do 13tt.
Jinak samovolny. Ale mě dr zjistila problém dle grafů BT, takže vedela, odkud vítr vane a podle toho řešila.
Možná bych taky poptala duphaston, zda by nebylo od věci ho nasadit. 💁♀️
Držím pěsti 🍀🍀🍀
@vali9 zavolala bych tam, ale asi dřív než 7-8tt bych tam nešla to už by mělo být srdíčko aby jste se vyhla zbytečnému stresu
@mishulka26 Jakmile bych tam teď zavolala tak mě objedná hned na druhý den, právě že už jsem to takhle měla třikrát.😒 Takže spíš přemýšlím jestli si tam mám zavolat až tak za 2-3 týdny.
@vali9 těhotná jsem byla 7x, mam 2 deti, ostatní potraty, zt a biochemické. Právě po zkušenostech jsem tam nikdy nelezla driv nez v 7tt
@lachtanice86 děkuji, taky si myslím.
@vali 9
Chápu ten stres. Já jsem po 2 zt s rozestupem 1,5 roku, každý s jiným partnerem.
Po každé den vynechane MS jsem hned dělala test. Tolika zklamání.
Vloni v listopadu poslední MS. Vydržela jsem 4 dny a pak testovala. 1 obyčejný, 1 digitální.
K MUDr jsem šla v prosinci před Vánoci. Nebyla akce. Na Silvestra znovu a už byla - 7 týden. Dřív to fakt nemá cenu.
Teď jsem 17 týden a doufám, že vše dobře dopadne.
Mě dr sama objednala na 6tt, ale i to může být brzy, jinak potratu vicero a naposled se zadařilo 🙂
@vali9 aha tak já když jsem si volala tak mě sestra sama objednala až za 2 nebo 3 týdny zeptala se kdy byla poslední MS a podle toho objednala. Ve vašem případě bych opravdu počkala. Já si volala týden po vynechané MS.
@mishulka26 Mně dr. vždy řekne že si mě chce hlídat a jezdím tam tak jednou za 3 dny na utz a na krev. 3x jsem otěhotněla na clostilbegytu a vždy se mi tam udělala malá cysta která praskla a dr. než zjistil že je to ta prasklá cysta, tak mě upozornil, že to může být mimoděložní těhotenství.. Já se pořád nervovala. Proto jsem se rozhodla, že tam teď nepůjdu, počala jsem přirozeně tak se mi tam snad nemají z čeho tvořit cysty.
@vali9 Jj určitě to bude dobre, ale tím utrogestanem nic nezkszis asi bych ho Taky brala… testy vypadají přímo ukázkově… a srdíčko je cca od 6 týdne takže bych se objednala mezi 6-7 týdnem. Pro radost si můžeš zajít sama na hcg jako samoplatce a to té třeba uklidní ze je vše v pořádku… a na gyndu až v tom 7 týdnu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vali9 a prosím je tu někdo taky po potratech a na konec se to povedlo? Na genetice nám nic nenašli