Pozitivní test. Může být i takový test (dost viditelná čárka) falešný?

1. lis 2021

Ahoj, přes rok už se snažím otěhotnět, v prosinci mi vyšel slabě pozitivní test a nakonec to bylo biochemické. Teď jsem si udělala test a má čárku dost viditelnou, chci se zeptat, jestli i takový test může být falešný?

teruteru
1. lis 2021

Muze, ale je to spise vzacnost.

autor
1. lis 2021

@teruteru a nevíte zda může cysta ukázat takhle pozitivní test?.. Po tak dlouhém čekání a biochemickém těhotenství se už úplně bojím radovat 😔

leniczka23
1. lis 2021

Cysta dělá spíše duchy. Podle mě si těhotná, pro klid bych zašla pro jiný test a zkusila ještě jeden.

krisstina93
1. lis 2021

Takove čárky už falešné nebývají, ale že z toho nebude biochemické ti nikdo nezaručí.

sylvka
1. lis 2021

To je pěkná čárka,už máš vynechanou ms?

autor
1. lis 2021

@sylvka už 13 dní zpoždění. Jenže jsem si testy dělala i hned pár dní po vynechání MS, asi cca tři, čtyři dny a to mi to neukázalo žádnou druhou čárku. U mě je dost možný, že mám ovulaci posunout, protože každý měsíc mám menstruaci jinak. Tak jsem z toho taková nesvá a nevím co si o tom myslet.

martulka88
1. lis 2021

nejlepší bys měla jít na odběry krve - ale je potřeba jít dvakrát obden a tam se uvidí, jak ti roste hormon. A jestli máš dva týdny spoždění, tak zhruba za dva týdny bys mohla jít už na gyndu a tam by mělo být srdíčko - ale je fakt, že jestli máš nepravidelný cyklus, není jistota, že srdíčko už bude.

veronika111111111
1. lis 2021

Nezbyva nez testovat jestli bude carka silit 🙂 preju stesti

autor
1. lis 2021

@veronika111111111 Děkuji 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru