Dobrý den, s manželem se snažíme už rok a půl o miminko, poslední půlrok se léčíme v CAR, mně našli endometriozu, on lehce slabší spermio, ale žádná hrůza.
Podstupovali jsme už 2. IUI a dnes jsem 12DPO a těhotenský test mi ukazuje toto.... Píchala jsem si Pregnyl, dnes už to je 14 dní od píchání 5000, jednu lahvičku. Myslíte, že to může být vytoužené těhotenství, nebo ještě Pregnyl? Díky za názory 🙂
věřím, že je to těhu a moc ti to přeju....mám taky po IVF kluka a vím, jaký je to pocit, když se nedaří a pak ty vytoužené // vylezou
pregnyl by to být už neměl, nemá se testovat do 10dní - tam by být ještě mohl, ale jestli jsi testovala 14den tak si myslím, že jsi těhu, však uvidíš - udělej test za 2 dny a pokud bude silnější tak je to jasný! 😉
Děkuju holky, nám řekli, že ani nemá cenu jít na IUI, že rovnou IVF, tak jsme to stejne chteli dvakrat zkusit, tohle byl posledni pokus a v lednu by nas cekalo IVF, tak by to byl zázrak 🙂
@jannie88 tak to by bylo fajn, kdyby to vyšlo teď, měli byste krásný dárek na Vánoce 😉 😵
V pondělí skočím na krev, at to vim jiste a bude 🙂
Gratuluju🙂
no ,lehce se to řekne-ale testík za dva tři dny zopakovat a uvidíš,možná budete mít ten nej dáreček pod stromeček 🙂,takže zatím jen velice tichunká gratulka s držením pěstiček aby čárečka byla silnější
a tohle je první test? nemáš na porovnání?
Je teĎ důležité, aby nezeslábla,ale naopak... držím palce
No delala jsem jeste den predtim, ale tam byl jen maly duch, ktery jsem nefotila , tohle bylo dalsi den, uz byla silnější. Dnes jsem nedelala, udelam az zitra 🙂 JInak dekuji, snad budete mit pravdu a budu se moct zitra radovat.
Dobry den
Slecny pani 🙂 potrebovala bych poradit pred tydnem mi vysel pozitivni test
Byla tam takova dusicka ale pouhym okez byla videt .
Dnes jsem si delala digitalalni test a vysel negativni enchci myt skepticka a nebo se uchylovat k
jednomu testu prosim poradit jestly se to muze stat pred tim jsem si delala test od gs mamatest mooc dekuji
@luciebx Ahojky ja si tez myslim ze digitalni je presnejsi ale za dva dny teda skusim znovu testovat a uvidime
jako pozoruji na sobe ze jsem citlivejsi a dost riham a mam zaludek na vode jakoby 🙂
ale zaroven na to nechci myslet chapes vid ??? 🙂 🙂 nekde jsem cetla ze hormon muze i kolisat ... ta nejistota je nejsilenejsi
Dekuji 🙂
ahoj holky. jsem tu nová, takže v první řadě všechny zdravím a chtěla bych se zeptat : Vidíte to co já,nebo už blbnu? My se snažíme už tolik let a ještě nikdy tam nebyl ani náznak druhé čárečky , no a teď ji tam prostě vidím. Sice jen mizivou,ale vidím. Jsem po IVF dvanáctý den.Díky za vaše názory. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
dle mě to Pregnyl není, ten se zobrazuje max do 10tého dne. Gratuluji