Pozitivní test, hCG 6 a začala jsem krvácet. Poradíte, prosím?

klaraalexandr
29. bře 2022

Ahoj, chci se zeptat poslední ms byla 22.2. Mam pozitivní test,i digitální,hcg 6 ale dnes jsem začala dost krvacet. Má utz není nic vidět, minuly týden jsem měla dost volne tekutiny v břiše, muže způsobit pozitivní test? Podle dr těhotná nejsem, přitom test stále pozitivní.dekuji za názor

nazka
29. bře 2022

@klaraalexandr na utz je ještě brzy, aby bylo neco videt
Jdi příští týden, to už by bylo vidět. Držím palce, ať přestane krvácet a udrží se.

jjasmina
30. bře 2022

@klaraalexandr je to spíš biochemko a odejde s ms

arkapo
30. bře 2022

Šest je nic. Měla jsem to takhle v lednu. Za dva dny už bylo 2. Pokud krvácíš, odešlo to. Můžu vidět ten test? Zajímalo by mě to, protože při 6 v krvi není na testu nic vidět.

klaraalexandr
autor
30. bře 2022
klaraalexandr
autor
30. bře 2022

@arkapo tohle foto je 22.3.

klaraalexandr
autor
30. bře 2022

@nazka dnes to odešlo,ale dekuji 🥰

arkapo
30. bře 2022

@klaraalexandr To je mi líto, že to odešlo. Ty testy jsou vážně zajímavé. Jako hcg se chvíli ještě drží, ale při tak nízké hodnotě to ty testy v moči nezachytí. Přeju, ať se zadaří tento cyklus!

katherine177
30. bře 2022

@klaraalexandr měla jste pěkné testy ,jinak držím pěsti 🍀 ať se vám rychle zadaří znovu

klaraalexandr
autor
30. bře 2022

@katherine177 dekuji

klaraalexandr
autor
30. bře 2022

@arkapo dekuji

nazka
30. bře 2022

@klaraalexandr to mě moc mrzí, tak držím palce ať hned další cyklus už se zadari 🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru