Ahoj holky ,poslední MS byla 14.8. a min týden jsem měla pozitivní test,dnes již silnější.Ale dr. tam nic moc neviděla,max nějaký stín.Což řekla,že by to teoreticky mohlo být(gestační váček) ale nebyla si jistá. Pak mě poslala na odběr.Než bude výsledek asi zítra ráno.Bojím se že je to mimoděložní...
Máte nekdo zkušenost? 😖
Děkuji za podporu.
Záleží jak dobrý ultrazvuk ma. Ale jestli viděla stín v děloze, rak to nebude mimoděložní 🙂 věřit a doufat!!! Držím palce 🙂
@milius jsi zlatíčko, děkuji,věřím že to bude dobrý.Ale obavy jsou. ☹
@prostejina To je fakt, ale taky doufám,že by si netroufla říct "to by teoreticky mohlo být ono"" 😵
To je jasné, při prvním jsem taky měla strach a z toho "stínu" je krásná holčička. A u druhého už jsem věděla.. 🙂
Ahojky, já jsem na tom byla podobně, poslední MS 14. srpna, dělala jsem si minulý týden ve středu těhu test a byl pozitivní, v pátek jsem test opakovala, ale už byl jen slabý duch, tak jsem se objednala na gyndu. O víkendu jsem ale začala krvácet. Doktor viděl "něco malého" na ultrazvuku, ale narovinu řekl, že to těhu být nemusí. Krevní testy byly negativní - výsledek jsem věděla za 2 hodiny od odběru. Takže těhotenství se nepotvrdilo. Mám jít ještě příští týden na kontrolu, zda je vše ok. Moc držím pěsti lucinda259, aby to vyšlo 😉
Taky jsem to tak měla. Stínem to všechno začíná 🙂...
Holky děkuji za podporu, vysledky z krve byli dnes odpoledne .Pozitivní 😎 Je to tam 🙂
@nikinnna 😀 😀
@lucinda259 nejkrásnější stín na světě 😀...
je brzičko, klidně nemusela nic vidět, šla jsem k dr hned jak mi vyšel pozitivní test, někdy 30DC a odebrané HCG bylo hrozně maličké, další týden jsem tam co dva dny chodila na kontrolu, zda roste jak má nebo to je mimoděložní atd... zbytečné nervy! Už bych nikdy takhle brzy k dr nešla, stálo to jen spoustu obav, zda se to povedlo, zda je to v pořádku, trvalo další týden než bylo něco vidět na utz... zkuste vydržet a nestresovat se, je opravdu brzy...
@julca89 Julinko to mě mrzí.A děkuji 🙂 😉
Ahojky holky, pridávám se k vám. Mám to stejně. Poslední MS 16.8. A dnes tam byl vidět jen malinkaty flicek který pan doktor dlouho hledal. Na další kontrolu až za 14dni... Doufám že se nám všem ten stín zvětší 🙂
@kaculik007 držím palce. Já jdu na kotrolu za týden,z krve mluvila dr. o hodnotě 600...nerozumím tomu, ale říkala že je to pozitvní výsledek.
@nikinnna Tak to je hodně malinký stín, krásné. 🙂
Ahoj holky mám to také v pondělí první pozitivní test, ve středu jsem měla další a šla jsem k lékaři kvůli bolesti v podbříšku jestli je vše v pořádku. Podle krevních testů 450 hodnota HCg v pátek mě čeká krev znova tedy zítra. Měla jsem ve středu i pořádný ultrazvuk, ale tam neviděli vůbec nic, tak doufám, že zítřejší krev bude s vyšší hodnotou a dobře bude narůstat, aby vše bylo v pořádku. Jinak holky jste tu někdo po dvou sekcích?
@lucinda259 to je dobré znamení, mě krev nebrali..
@beisis Držím palečky mě tedy čeká kontrola za týden, ale o odběrech podruhé nebyla zmínka.Jinak jestli myslíš po dvou cisařech, tak to jsem já.Druhý byl v roce 2013 😎
@kaculik007 ale viděli flíček taky dobré znamení 😉
@lucinda259 Opravdu? Já právě se docela bojím a to jsem měla poslední 2011 kdy se narodila dcera. Tak doufám, že vše bude v pořádku. V pondělí mám volat kvůli dnešním výsledkům z krve.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To jsem měla u obou těhotenství. Doktorka mě vždy přeobjednala o týden nebo dva později a pak už tam byl plod vidět krásně. Jsi pátý týden, takže je to brzo. Neboj, ono se ukáže 🙂