Pozitivní test - duch a bolesti v podbřišku

bauerka7
9. srp 2020

Ahoj holky 😊 mám na vás dotaz. Snažíme se o první miminko (je mi 27 let). V dubnu jsem byla těhotná, bohužel mimoděložně.😧 Takže operace a 3 měsíce jsme si dávali pozor. Na radu gynekologa, aby se vše zahojilo. Nyní mám 2 dny zpoždění MS. Test vychází pozitivní, ale jen duch. Mám strach. Poprvé byly obě čárky jasně viditelné. Vím, že mám špatnou značku testu. Bydlíme na vesnici a jediný kdo měl otevřeno byla drogerie. Měla jsem zásobu Mamatestů, ale ty už jsem vyhodila s tím, že se nebudu stresovat 🤦‍♀️ Břicho mě nebolí, jen prsa. Co myslíte jsem těhotná? A nemůže duch ukazovat další mimoděložní? Ještě mám strach, že mě sestra neobjedná. Poprvé mi dala termín až za měsíc s tím, že tam nyní nic neuvidí. Což chápu, ale měla jsem hrozné bolesti v podbřišku a nakonec jsem jela na pohotovost. Myslíte, že ji mám zavolat a vyžadovat návštěvu?? Všem moc děkuji za odpovědi ❤

tasimia
9. srp 2020

@bauerka7 to už bych nebrala jako ducha, ale slabší čárku. A duch může ukazovat mimoděložní i normální těhotenství, takže. Jinak na gynekologii nespěchej, stačí tam jít jak tě objedná, mělo by jít vidět už srdíčko a budeš v klidu. Držím palce.

bauerka7
autor
9. srp 2020

@tasimia děkuju moc za zprávu 😍 potřebovala jsem trochu uklidnit.

eviks
9. srp 2020

@bauerka7 Ahojky, je to jasna carka🙂 Pro tvuj klid bych se objednala za 14 dni, nebude videt srdicko, ale bude videt, ze je mimi v deloze a budes klidnejsi. Klidne bych i za utz zaplatila, pokud se bude kroutit. Uplne chapu ten strach, take jsem byla v dubnu tehotna a ted znova a nejradsi bych tam bezela uz ted, abych vedela, ze je tam kde ma byt🙂 Drzim palce!

ivetaa94
9. srp 2020

@bauerka7 na návštěvu dr je ještě opravdu čas 🙂 test je určitě pozitivní, teď jen vyčkat 🙂 držím palce!

bauerka7
autor
9. srp 2020

@eviks děkuju 😊 nebudu tedy plašit, zavolám doktorce a objednám se.

aselluska
9. srp 2020

Ještě chvilku vydrž. Byla jsem v 5+5 právě kvůli strachu z mimoděložního, i Dr byl radši. Byly k tomu sklony. Vzhledem ke tvé zkušenosti to chápu. V tom týdnu, co jsme byla šlo vidět, byl tam, kde měl být 🙏 na srdíčko pak za 14 dní.

bauerka7
autor
9. srp 2020

@aselluska já moc gratuluju. ❤ snad se taky dočkám. 👶 Nemám se s kým poradit. Rodinu plašit nechci a přítel na ty testy kouká jako já 😳 Zítra zavolám sestře a domluvím se. Ještě zkusím koupit ten digitální test. Vím že ten ukazuje přibližně i týdny.

katkas75
9. srp 2020

@bauerka7 ahoj, jen poznámka k dr. - jsem po mimoděložnim a moje doktorka mi řekla, že jakmile objevím pozitivní test (ten tvůj bych za pozitivní považovala 😊), mám hned volat a budu chodit co týden na krev, jestli roste HCG. Pro jistotu. Možná to není nutné, ale doktorka je opatrná, chce to mít ohlidane a to mi přijde správné.
Já od té doby neotěhotněla, ale tobě přeji hodně štěstí, čárka je slabší, ale dobře viditelná 😉

bauerka7
autor
9. srp 2020

@katkas75 Děkuju za odpověď.❤ Mě přijde, že doktorka je taky opatrná. Po operaci mě chtěla nechat 2 měsíce doma abych se pořádně uzdravila. Ale po telefonu se mnou vždy mluví sestra a ta je se mnou rychle hotová. Uvidím zítra co mi poví, ale jsem ráda za každou radu 🙂

lucca35
9. srp 2020

@eviks já byla na uz v nemocnici,testy pozitivní,nenechala jsem se odbyt. Měla jsem cestovat a chtěla jsem mít jistotu zda odjet ci ne. Na UZ nic,nenechala jsem se odbyt,čekala na výsledky krve a bylo to jak jsem byla přesvědčená. 3x jsem pak byla na gynde u svého Mudr než šlo vidět srdíčko ale byla jsem v klidu že jsem doma ne v zahraničí. Nejprve po mně chtěla 1000,- za UZ,když vyšla pozit.krev,už nechtěla nic.

adenka84
9. srp 2020

@bauerka7 Ahoj test je pozitivní. Pokud bude vše v pořádku bude ti ob den sílit.
Píšeš, že máš za sebou mimoděložní. Určitě nečekej tedy s návštěvou na to až bude v děloze těhotenství znatelné už vůbec ne na srdíčko. K lékaři se objednej na náběry co nejdříve. Musí tě HCG ob den kontrolovat. zda roste jak má. Zda neroste moc rychle nebo naopak pomalu.
Ženy po mimoděložním se musí hlídat. Mají jinak nastavená pravidla první kontroly u gynekologa.
Mám za sebou také mimoděložní. Měla jsme život na vlásku.
A tohle co ti píši mi řekl můj gynekolog.
Hodně štěstí.

bauerka7
autor
9. srp 2020

@adenka84 ahoj 🙂 děkuju za zprávu. U mě se na to přišlo relativně brzy. (2 až 3 týden) I tak už tam bylo 500 ml krve. Není to nic příjemného, mít radost z miminka a pak skončit na sále. Ale taky vím, že je lepší na to přijít v čas než mít fatální následky. Zavolám doktorovi a uvidím jak se k tomu postaví. Při nejhorším pojedu na pohotovost nebo klidně zaplatím za ultrazvuk. Ráda bych byla klidná a počkala, strach z mé poslední zkušenosti je ale větší.

bauerka7
autor
9. srp 2020

@lucca35 dekuju za zprávu. 🙂 Dodala mi pocit, že není nic špatného chtít vědět jak na tom jsem. Jestli mě mají znovu kuchnout, tak ať to mám aspoň co nejdřív za sebou. Doufám, že se strachuju zbytečně.

lucca35
10. srp 2020

@bauerka7 není to nic špatného a osobně bych šla 3x zbytečně a vypadala jak pitomec než 1x pozdě

stefffiii
11. srp 2020

@bauerka7 To už jsou pekne carky a je spravne,ze sili... A pokud bylo mimodelozni,určitě skočit k doktorce,ať mas klid...ale snad by se to opakovat nemělo...
Ja nevim,co si myslet o mých testech...měla jsem je doma a vyzkoušela a prvně carky 2,pak bílý test a vysledek viz foto...ze by vadné?!? Dělané zaraz🤷‍♀️

bauerka7
autor
12. srp 2020

@stefffiii no ja jsem objednana až na 27.8 😔 řekla mi, že dřív nic neuvidí a bude mě zbytečně stresovat. Mě uklidňuje pocit, že mě břicho nebolí a krev neteče. Ale kdyby se ukázala jen kapka letím na pohotovost. Setra na gynekologii mi řekla že uz to znám a kdyby neco tak mám jet do nemocnice 🤷‍♀️ Ja na tvých testech čárku vidím, ale dělej si je jen z ranní moči. Vím, že je hrozné čekat, ale musíš vydržet. Já si koupila ten digitální test a na tom hned vvidíš pozitivní a nebo negativní bez sledování síly čárek. Držím palce at to vyjde 👶😍

stefffiii
12. srp 2020

@bauerka7 jeee,tak to je ideální ten digital,koukam😊 Myslim si,ze teď budeš mít už normalne probíhající tehu✊🙂 Dnes z ranní prave na testech bílo... takže tento mesic nic🤷‍♀️

ivetaa94
12. srp 2020

@stefffiii moje testy vypadaly stejně a bohužel se dostavila už i MS :-/

bauerka7
autor
12. srp 2020

Držím palce holky ať to hned příští měsíc vyjde. 🙏👶

stefffiii
12. srp 2020

@ivetaa94 Ach jo,ze?!? Tak snad priste✊✊✊

stefffiii
12. srp 2020

@bauerka7 dekuji😊

ivetaa94
13. srp 2020

@stefffiii Já už jednoho prcka mám, který nám teda úplně haluzově tenkrát vyšel na první pokus, tak je to takové zklamání no, ale jo, snad to vyjde příště 🙂...v sobotu se vdávám, tak to alespoň ještě i zapiju 😀 držím palce, ať nám to výjde příští měsíc 🙂

bauerka7
autor
13. srp 2020

@ivetaa94 ja gratuluju ke svatbě. 👰🤵 I když dopředu by se nemělo. 🤷‍♀️ Svatba trochu zaměstnat hlavu něčím jiným a miminko si nepozorovaně najde cestu. Hodně štěstíčka přeju. 🍀

bauerka7
autor
27. srp 2020

Tak holky dnes byla kontrola. Velikostně 5 týden. Podle MS 7. Je v děloze. Srdíčko bylo slyšet. Dostala jsem utrogestan a za 2 týdny kontrola. 🙏❤

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru