Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, včera jsem měla pozitivní test (v den očekávané menstruace), ale zároveň už třetí den špiním, je to tmavě hnědé špinění, ale sem tam je tam i čistá krev, je to vždy po utření, na vložku to není. Cítím také každou chvilku celkem silné menstruační bolesti, ale zároveň cítím píchání a pnutí podbřišku jako jsem to měla v prvním těhotenství. Měla jste to také některá tak nebo to bude spíše biochemko? :(
@dashyyy A měla jsi sem tam i čistou krev? Já u prvního také špinila, ale teď mě znepokojuje ta krev. Je teda bez delozni sliznice. Říkám si, že teď to nemá cenu řešit s doktorem, je to na úplném začátku (vcera byl termín ms - 14 DPO), tak by mi řekl buď a nebo, je to na přírodě. Ale jsem z toho na nervy 🙂
@misa_123 měla jsem hnědý výtok, který se střídal s růžovým.. doktor říkal, že pokud by to byla čirá krev ve velkém, tak by to mohl být problém, ale takhle to prý většinou dobře dopadne.. úplně tě chápu, vybavilo se mi, jak se mi hrozně klepaly ruce.. já jsem byla na utz 11dpo a už jsem dostala i fotečku s bublinkou pro klid duše bych volala právě kvůli tomu mimoděložnímu, případně se domluvíte na dalším postupu.. držím pěsti! 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
měla jsem to taky tak, u obou těhotenství, špinění i bolesti.. pokaždé jsem to řešila s dr., měl strach z mimoděložního, jela jsem hnedka na utz, ale vše bylo v pořádku 😉