Dobrý den,
měla bych dotaz, už jsem ze všechno špatná.
Snažíme se s manželem o miminko.
Poslední týden mě pobolívá podbříško, dneska meškám MS 3. den. 3 dny jsem lehce špinila, opravdu jen lehce - na intimce jsem měla vždy jen “flek”.
Ráno jsem si udělala test a vyšel mi slabounce pozitivní. Do hodiny jsem ale začala krvácet - světle červenou krev.
Mám to brát jako biochem? nebo se radši objednat k doktorce?
Děkuju mockrát.
@tynattt mela jsem pred 4 dny to same. Ano, s nejvetsi pravdepodobnosti jde o biochemicke tehotenstvi. Test ti bude nejspis uz slabnout. Udelej zitra a pozitri kontrolni.
@sudylichozrout 😒dobře, děkuju! tak snad příště 😌
Já taky ze začátku špinila až slabě krvácela, být tebou zavolám Dr., může ti zkusit napsat Utrogestan, mě pomohl, do dvou dní byl klid. Teď jsem 15.týden.
Ahojky já jsem krvacela skoro půlku těhu a dělaly to hematomy.A teď mám necelý 2 měsíce do porodu.
Zkus po skončení krvácení test, když bude negativní tak není co řešit a chodit nemusíš
@nikynikol25
Moc gratuluju a děkuju💛
@tynattt děkuji moc a moc držím palečky aby to vyslo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pravděpodobně to odejde s ms.K lékařce není důvod se objednávat.Doporučuji udělat ještě test po skoncění ms