Ahoj holky, myslíte, že se to dá brát za pozitivní test? Máte někdo zkušenosti s těmito testy?
@misha31 No, ovulace byla podle testu 27.12., takže by to bylo už o něco déle, proto se bojím zda to není moc slabé.
Ty testy jen detekuji zvyseni lh. Ja si merila i bazalni teplotu a kolikrat se stalo, ze ovu probehla az 5 dni po pozitivnim ovulaku. Byla bych vklidu, max zkus za 2 dny dalsi test (stejnou značku), zda carka zesili.
@misha31 OK, zkusím za dva dny znovu. V září jsem prodělala zamlklé těhotenství, tak se raději nechci radovat předčasně.
@sobotkovahana ahoj . Ten jediný mi potvrdil tehu z těch nedigitalnich . Jsem s ním spokojená.jestli se nemilým tak to je ten 5dni před ms ne ?
@vlasta1981 To asi není on. Tady píšou že 99% spolehlivosti ode dne kdy se má dostavit menstruace.
@sobotkovahana tak to nevadí . To je klasický . Ale za mne spolehlivý . Mne ukázal když jiné papirkove až pátý den zpoždění
@vlasta1981 OK, tak uvidím pozítří až ho zopakuji. Zpoždění mám teprve dva dny.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tohle vypada opravdu pozitivne. Me tenhle hazel treba duchy, ale tohle uz je hezka carka. Tipnula bych to tak na 12 dni od ovulace