Pozitivní test?

jezek1995
7. led 2025

Ahoj holky, prikladam fotky intime testu. Myslite, ze muze byt pozitivni? Je to 14dni od styku (vim to presne, protoze pak byla ticha domacnost a bylo to na Vanoce :D)

Menstruaci jsem dostala na den presne, ale jen na 2 dny a velmi slabounkou. Jen spineni na intimku. Horni test se takhle vybarvil az po zaschnuti, druhy temer nic a treti je za me relativne slusny duch. Jasne ze si udelam dalsi test za 2 dny, ale zajimal by me Vas nazor/zkusenost?
Jo a clearblue byl dnes negativni teda, ale ten ma citlivost 25. Ty paprikové 10.

siima12
7. led 2025

Digitál ti ukázal -? Já když jsem měla takového ducha tak mi už ukázal 1-2. Ja byla vždy spokojená s mamatestem 😊 tak zkus vyzkoušet ten.🍀

felis
7. led 2025

Ahoj, testuj dal, jestli bude silit.

siima12
7. led 2025

Takhle jsem měla malého ducha když jsem čekala 2 dceru.😊 A digital hned ukázal. Zkus zítra nebo pozítří. Držím palce✊

lencaa11
8. led 2025

@jezek1995 testovala bych normálně dal tyhle testy až bude čárka víc vidět udělala bych digitální zatím to není nic pozitivního

jezek1995
autor
8. led 2025

Tak dneska rano to stejne. Carka tam je viditelna v limitu, ale je slaba. Tak nevim, jestli nejsou ty testy vadne. Zkusim mozna koupit od jine znacky.

siima12
8. led 2025

@jezek1995 Zkus jinou značku ten mamatest🍀

lencaa11
8. led 2025

@jezek1995 může to dělat cysta zašla bych ještě třeba pro Benu test nebo rosmann test nebo Dr max ale na tom že to nesili je to divne

jezek1995
autor
8. led 2025

Tak dr max to stejny a kdyz jsem druhy test dala jen do vody, tak to nedela zadneho ducha. Takze neco tam ocividne je. Bud mimco nebo cysta 🤔 uvidime v dalsich dnech

jezek1995
autor
8. led 2025

Ten posledni dole je dr. Max

ema221
8. led 2025

To sú testy Intime? Mne 8 dni pred ms ukázal ako na prvej foto a v deň ms ako na druhej.

ema221
8. led 2025

Za mna spoľahlivý. Digitálny to vždy potvrdil.

jezek1995
autor
Včera v 11:48

No nevim holky co ci o tom myslet vubec. Dneska asi to stejne, nebo je to silnejsi? Ten nejspodnejsi. Ty nahore jsou ze dnu predtim tak uz jsou dost vybledle. V 17:00 jdu na gyndu, uvidime co tam reknou. Obavam se te cysty….

siima12
Včera v 11:55

@jezek1995 Jak dlouho meškáš? Jako duch je krásný, nemáš doma jinou značku?

tehulinka91
Včera ve 12:03

@jezek1995 dej potom vědět, držím palce ať je to miminko 🫶🏻

marge_s
Včera ve 12:44

@jezek1995 muze byt biochemicke. Uvidis 🙂
Nemusi hned byt cysta

jezek1995
autor
Včera v 18:02

Tak jsem dnes byla u doktora a zatim taky nic nevi. Na to aby neco videl je jeste brzy, protoze by bylo mimco stejne jeste moc male. Ale mam pry zvetseniu sliznici, takze to znamena, ze pry ta menstruace jako takova opravdu neprobehla. Vzali mi krev kvuli hcg a v pondeli v 10 budou vysledky 🙂 Dcera ma od vcera horecky tak mi sama rekla at si taky zmerim teplotu a zjistila jsem, ze mam 37,1. Ja nemyvam teploty ani kdyz jsem mela mononukleozu :D fakt nikdy, vzdy mam max 36,7. A ted jsem se docetla, ze na zacatlu tehu muze byt teplota zvysena, coz jsem teda netusila.
Takze dalsi indicie 😄

jezek1995
autor
Včera v 18:04

@siima12 no prave ze jsem jako slabounky krvacela ale teoreticky jsem uz 2 dny po menzes. A kdybych ho teda nedostala vubec tak jakoby meskam 5 dni. A stale jen takový duch, ale tak asi to muze stoupat pomalu no 🤷‍♀️

lencaa11
Včera v 18:09

@jezek1995
@jezek1995 byla teplota měřená bazálne ? Jinak na ultrazvuk je brzo jinak ty testy jsou takové všelijaké vyšší sliznice může bejt jak znak tehotestvi tak i znak hormonálního problémů tak že též nelze brát jako úplně na 100% a i tak do doby co jste testovala celkové ty testy moc nepostupují no uvidíte co krev a co řekne další test 🍀🍀

siima12
Včera v 18:24

@jezek1995 A bolí tě nějak na vaječníkách? Nebo jaká byla krev? Já měla v roce 2020 mimoděložní. A bolelo mě na pravé straně a pak jsem chvíli krvácela nahnědlou krev. Nechci tě strašit snad bude miminko tam kde má a uvidíš ho na ultrazvuku co nejdříve.❤️🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru