Pozitivní test 10 dní před MS

paja285
12. črc 2018

Dobrý den, včera jsem si udělala test (10 dní před očekávanou MS) a byl zřetelně pozitivní.
Jde o to, že jsem si zapomněla vzít třetí pilulku HA v platičku a ten den jsme měli sex s ejakulací do mě, na pilulku jsem si vzpomněla až za 24h (tedy když jsem brala tu další) .. No a ted do toho ten pozitivní test.. jsem těhotná? Nebo to může být způsobené i něčím jiným? O miminko se nesnažíme takže nemám vůbec přehled v těchto věcech.

jaaaninda
12. črc 2018

@paja285 jak dlouho to je od toho sexu?

paja285
autor
12. črc 2018

@jaaaninda sex a tedy vynechaná pilulka byl 30.6

tercula
12. črc 2018

pokud je test viditelně pozitivní, tak bych mu asi věřila, myslím, že HA výsledek testu nezkreslí ;)

paja285
autor
12. črc 2018

@tercula Ano druhá čárka byla skoro stejně výrazná jako ta jedna. Jen to teda bylo po nějaké chvíli... test jsem si udělala a naskočila okamžite jedna čárka čekala jsem pár minut a nic pak jsme odešli ven a když jsme se vrátili tak na nás čekaly dvě čárky.. ale nevím teda po jaké době se objevily, byli jsme pryč docela dlouho...

jaaaninda
12. črc 2018

@paja285 po 12 dnech může být test pozitivní, ale odečítat se má v limitu. Nezbývá než zkusit další test a při pozitivně na gyndu

paja285
autor
12. črc 2018

@jaaaninda Takže má smysl čekat jestli MS příjde nebo nepříjde nebo pokud budu mít další pozitvní test už ted, tak mám jít k doktorovi? Četla jsem totiž dost diskuzí, kde psali, že prý test před očekávanou MS nemusí nic znamenat, tak teď nevím....

magicka89
12. črc 2018

@paja285 12 dní od sexu test ukáže...pokud máš takto pozitivní test jsi nejspíše těhotná..určitě bych už nebrala antikoncepci, udělala další test a těšila se na miminko..gratuluji 🙂

paja285
autor
12. črc 2018

@magicka89 Ono právě není moc k čemu gratulovat, teď jsme mimčo neplánovali... ☹ ale prostě zkusím asi opravdu ještě jeden, a pokud se stalo tak se stalo 🙂

magicka89
12. črc 2018

@paja285 Víš kolik holek tu sní o dvou čárkách? Nikdy není správný čas na dítě..a vždy ten správný, když si Vás najde.Ještě studuješ, nebo proč? Zvládnete to a budete nakonec šťastni..dnes sis test dělala?

paja285
autor
12. črc 2018

@magicka89 Já vím, já vím, že budeme nakonec štastní 🙂 ne studiem to není a dokonce jsme měli před měsícem a 10dny svatbu, tohle je všechno v pořádku .. jen ted žijeme v zahraničí a chtěli jsme ještě rok nebo dva a pak se právě vracet.. tohle by nám trošku zpřeházelo plány... ale určitě se z toho nehroutím nebo tak, samozřejmě jsem na jednu stranu ráda 🙂

paja285
autor
12. črc 2018

@magicka89 tes jsem dělala včera

magicka89
12. črc 2018

@paja285 njn...člověk si něco plánuje a pak je to vše jinak, viď??asi bych zítra ráno udělala ještě jeden a šla k doktorovi a uvidíš :-* držte se...a pak i radujte .-* budete mít malého cestovatele..a gratuluji ke svatbě..my měli v neděli výročí - 2 roky od svatby :-*

paja285
autor
12. črc 2018

@magicka89 Děkuji 🙂 my se radovat budeme, manžel se raduje už ted, i když to přede mnou nedává moc najevo, protože ví, že já se z toho zatím nedokážu tak upřímně radovat, kor když to není jisté... Ale asi máš pravdu dneska koupím další test a zítra ráno uvidíme co tam bude 🙂

magicka89
12. črc 2018

@paja285 Tak dej vědět...očividně k Vám chce, když to bylo takhle přes prášky :-* chápu, že to musí být šok...ale věř mi..lepší takhle, než to pak intenzivně řešit, když to nejde...věř mi :-* snad se Ti trošku zvedla nálada..a napiš potom jak jste dopadli, budu na Vás myslet :-*

paja285
autor
12. črc 2018

@magicka89 Šok to je, a ano určitě je lepší že to (možná) přišlo takhle samo, než mít problémy... Mě jen mrzí že se z toho neumím radovat a ani si to nechci zatím připustit, tak třeba jestli budu mít jistotu tak radost přijde sama 🙂 Moc děkuji a určitě se ozvu.

jaaaninda
12. črc 2018

@paja285 zkus zitra ještě jeden 🙂 kdyby byl pozitivní, tak pro jistotu vysaď prášky. Doktor ještě nic neuvidí, ale může ti nabrat krev na HCG. Jen nevím jak to je teda v zahraničí 🙂

paja285
autor
12. črc 2018

@jaaaninda Aha, takže doktor by ted ještě nic nepoznal jo? A od kdy by to viděl? Taky nevím jak to tady je.. nemyslela jsem že tady budu něco takového řešit, ale každopádně pokud vyjde druhý pozitivně tak se o to začnu zajímat no... 🙂

jaaaninda
12. črc 2018

@paja285 teď by viděl jen vysokou sliznici, což samo o sobě ještě neznamená těhotenství. Asi tak za týden a půl by mohl jít vidět gestační váček a začátkem srpna by mohlo být vidět srdíčko 🙂

paja285
autor
12. črc 2018

Tak test už mám v kabelce... A zítra ráno uvidíme.... Sama už ani nevím co tam chci vidět za výsledek....

apple_tree
12. črc 2018

@paja285 Ja myslim, ze nemusis cekat do rana, jestli melas jasne pozitivni test dnes rano, tak klidne ten druhy zkus udelat uz ted.

paja285
autor
12. črc 2018

@apple_tree já jsem právě teď až do večera v práci... Takže počkám na to ráno kdy to bude v klidu 🙂

jednaholkaa
Autor odpověď smazal
Zobraz
paja285
autor
12. črc 2018

@apple_tree
@jaaaninda
@magicka89
tak jsem to nevydrzela a udelala si jeden test ted (asi pred hodinkou) a je uuuplne cisty ani naznak druhe carky, tak ted tomu nerozumim uz vubec.. vcera naprosto zretelna dnes ani naznak... byly to teda dva ruzne testy, jine znacky z jinych obchodu... ale ted kteremu, teda verit?😨

apple_tree
12. črc 2018

@paja285 Urcite je lepsi testovat stejnou znackou a citlivosti. Takze sup pro dalsi test a rano znova 🙂

jaaaninda
12. črc 2018

@paja285 zkus ještě jeden, ale klidně tomu dej dva dny než ho zrobis 🙂 pak už zbývá jen čekat na ms..

priefi
Autor odpověď smazal
Zobraz
priefi
13. črc 2018

@paja285 jelikoz byl prvne bily, zkusila bych za 2 dny znovu. Pripadne si kup jinou znacku a testni zitra. Anebo digitalni clear blue a budes vedet, na cem jsi

paja285
autor
13. črc 2018

Tak jsem zkoušela dnes ráno znova (ten stejný který včera, byly dva v balení) a vyšel opět negativní... příští víkend se má dostavit menstruace tak už to prostě asi vydržím do té doby 🙂

soleilll
13. črc 2018

@paja285 Nezdá se mi, že bys po jedné vynechané tabletce otěhotněla. Na to je hormonální antikoncepce dost spolehlivá. Samozřejmě se to nedá vyloučit, ale... Každopádně další test si udělej z první ranní moči a ne večer. Za pár dní uvidíš.

paja285
autor
13. črc 2018

@soleilll No právě taky jsem si říkala, že to přece nejde, ale pak ten jeden pozitivní test, plus se cítím všelijak (ale to si spíš vsugerovávám) přečetla jsem si těhotenské příznaky a od té chvíle je všechny mám :D Takže snad šlo tentokrát opravdu o planý poplach a já se budu moct radovat z těhotenství až za rok-dva 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru