Dobrý den, včera jsem si udělala test (10 dní před očekávanou MS) a byl zřetelně pozitivní.
Jde o to, že jsem si zapomněla vzít třetí pilulku HA v platičku a ten den jsme měli sex s ejakulací do mě, na pilulku jsem si vzpomněla až za 24h (tedy když jsem brala tu další) .. No a ted do toho ten pozitivní test.. jsem těhotná? Nebo to může být způsobené i něčím jiným? O miminko se nesnažíme takže nemám vůbec přehled v těchto věcech.
pokud je test viditelně pozitivní, tak bych mu asi věřila, myslím, že HA výsledek testu nezkreslí ;)
@tercula Ano druhá čárka byla skoro stejně výrazná jako ta jedna. Jen to teda bylo po nějaké chvíli... test jsem si udělala a naskočila okamžite jedna čárka čekala jsem pár minut a nic pak jsme odešli ven a když jsme se vrátili tak na nás čekaly dvě čárky.. ale nevím teda po jaké době se objevily, byli jsme pryč docela dlouho...
@magicka89 Já vím, já vím, že budeme nakonec štastní 🙂 ne studiem to není a dokonce jsme měli před měsícem a 10dny svatbu, tohle je všechno v pořádku .. jen ted žijeme v zahraničí a chtěli jsme ještě rok nebo dva a pak se právě vracet.. tohle by nám trošku zpřeházelo plány... ale určitě se z toho nehroutím nebo tak, samozřejmě jsem na jednu stranu ráda 🙂
@magicka89 Děkuji 🙂 my se radovat budeme, manžel se raduje už ted, i když to přede mnou nedává moc najevo, protože ví, že já se z toho zatím nedokážu tak upřímně radovat, kor když to není jisté... Ale asi máš pravdu dneska koupím další test a zítra ráno uvidíme co tam bude 🙂
@paja285 Tak dej vědět...očividně k Vám chce, když to bylo takhle přes prášky :-* chápu, že to musí být šok...ale věř mi..lepší takhle, než to pak intenzivně řešit, když to nejde...věř mi :-* snad se Ti trošku zvedla nálada..a napiš potom jak jste dopadli, budu na Vás myslet :-*
Tak test už mám v kabelce... A zítra ráno uvidíme.... Sama už ani nevím co tam chci vidět za výsledek....
@paja285 Ja myslim, ze nemusis cekat do rana, jestli melas jasne pozitivni test dnes rano, tak klidne ten druhy zkus udelat uz ted.
@apple_tree já jsem právě teď až do večera v práci... Takže počkám na to ráno kdy to bude v klidu 🙂
@apple_tree
@jaaaninda
@magicka89
tak jsem to nevydrzela a udelala si jeden test ted (asi pred hodinkou) a je uuuplne cisty ani naznak druhe carky, tak ted tomu nerozumim uz vubec.. vcera naprosto zretelna dnes ani naznak... byly to teda dva ruzne testy, jine znacky z jinych obchodu... ale ted kteremu, teda verit?😨
@paja285 Urcite je lepsi testovat stejnou znackou a citlivosti. Takze sup pro dalsi test a rano znova 🙂
Tak jsem zkoušela dnes ráno znova (ten stejný který včera, byly dva v balení) a vyšel opět negativní... příští víkend se má dostavit menstruace tak už to prostě asi vydržím do té doby 🙂
@soleilll No právě taky jsem si říkala, že to přece nejde, ale pak ten jeden pozitivní test, plus se cítím všelijak (ale to si spíš vsugerovávám) přečetla jsem si těhotenské příznaky a od té chvíle je všechny mám :D Takže snad šlo tentokrát opravdu o planý poplach a já se budu moct radovat z těhotenství až za rok-dva 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@paja285 jak dlouho to je od toho sexu?