Ahoj.
Chtěla bych se zeptat, zda je možné mít pozitivní těhotenský test ještě před ovulací? Jaká je pravděpodobnost otěhotnění na konci MS?
Děkuji za odpovědi.
no šance je, že si otěhotněla uz po minulé ovulaci, jen si třeba nidační krvácení zaměnila za menstruaci ... nebo si ovulaci měla dřív hned po MS, ale to bys ještě asi neměla pozitivní test
Pokud je tehu test pozitivni,tak jsi tehotna (z minuleho cyklu)
I když bylo "normální krvácení" od 4.7. do 7.7.? Byl tam duch..
Ano v dobe menstruace muzes ktavacet/spinit,ale nyni bys mela mit opravdu silne pozitivni test
Objednej se na gynekologii, jestli je to z minulé ovulace, jako že pravděpodobně jo - tak už by měli na ultrazvuku najít kde to je, at vyloučíš mimoděložní. Ještě by to taky mohlo být následek spontálního potratu a hcg teprve klesá
Zkusim zítra ráno ještě jeden test a kdyžtak se objednám na gyndu. Děkuju 🙂
Samozřejmě, ze to mozne je, proste si otehotnela pri posledni ovulaci a ted uz zadna neprijde.
@sudylichozrout no z vlastní zkusenosti mužů rict ze i dyl než 10 dni 😂 já ovulovala v den kdy jsem měla dostat menstruaci 😂
Potrat to myslím nebude, ode dneška mě bolí šíleně prsa. Snažíme se rok.... Tak snad ✊🏻
Posles jak vypada test?
Nemám ho u sebe. Pošlu test ráno 😊
Tak nic. Dnešní test byl sněhobílý... ale děkuju za odpovědi
život jde dál, držím pěsti v dalším snažení
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pravdepodobnost urcite existuje. Telo neni stroj a folikularni faze, ktera konci ovulaci, muze litat klidne plus minus 10 dnu. Lutealni faze je pak stejne dlouha vzdy.