Pozitivní těhotenské testy, lékař nic nevidí

zouinka
21. srp 2017

Holky prosim pomoc pripadam si jak blbec😖 tehotensky test mam pozitivni a podotykam ze ne jeden, byla jsem u lekare ale ten nic nevidi...sla jsem za tyden a zase nic nevidi kdybych byla tehotna mam tak 3-4 tyden ale nikde nic..vecne me boli podbrisek...krvacim ale ne vylozene moc ( nerekla bych ze to je menstruace- vecer upe jen spiseneni dopoledne neco malo a odpoledne do vecera nic ) krev mi bude brat ve stredu ale uz mam uplne nervy ze nevim na cem jsem ☹ nazor? prsa mam natekle uz asi 3 tydny a boli....dekuji za vase nazory

vashti
21. srp 2017

Myslíš, že jsi těhotná 3–4 týdny (cca měsíc - to by už něco vidět být mělo), nebo jsi 3tt či 4tt? To je dost velký rozdíl. Pokud ti dělal ultrazvuk, neviděl aspoň narostlou sliznici? Zkus se nestresovat, to ničemu nepomůže.

pasteta
21. srp 2017

Ahoj,já jsem taky šla k doktorovi moc brzo a na UZ taky nic vidět nebylo. Testů jsem měla pozitivních několik, příznaky žádné.Objednal mě znovu za 14dní a tam už bylo vidět, že to jsou dvojčata. Několik týdnů radosti a na konci 11.týdne mně řekl,že už jim nebijou srdíčka a byl konec. Pokud se někdy ještě zadaří, tak určitě k doktorovi nepoběžím hned ale dám tomu čas. Těch 14dní čekání, jestli něco uvidí bylo hrozných a nechci už to znovu podstoupit. Člověk na nic jiného nemyslel. Tak uvidíš,že na příštím UZ už uvidí víc.

zouinka
autor
21. srp 2017

osliznici nic nerikal a vetsi sliznici jsem mela vzdy to je to :-/ ale pokud jsem vtom tak urcite vis jak 2 tydny a to je to co me udivuje ze nic nevidi a ted to vypada ze se mi spustila menstruace ale to krvaceni skoro tyden jako treba vecer a pres den nic me udivuje a doktor se k tomu nevyjadril

astyna
22. srp 2017

Embryo jde vidět až od HCG kolem 1000 (jestli si to nepletu) a to opravdu 2 týdny po početí ještě nebude vidět 🙂 chce to fakt vydržet a neběhat tam pořád. Já jsem šla napoprvé až v 8.týdnu.

Tohle období je bud anebo ... bez testů bys o těhotenství ani nevěděla.

voleskap
22. srp 2017

Jestli to nemůžeš vydržet, běž do laboratoře a nech si udělat test na hcg. Sice zaplatíš, ale budeš mít jistotu 🙂

jaanicce
22. srp 2017

@voleskap tak ja byla na prevenci a shodou okolnosti se zpozdenou menstruaci, nic videt nebylo, tak mi nabrali hcg. Negativni. O mesic pozdeji se ukazalo, ze jsem v devatym tydnu.. Lidske telo je zahada..

zouinka
autor
23. srp 2017

tak ja byla na krvi je to pozitivni ale uz treti den mam menstruaci takze se uvidi spise nic nebude protoze jak jsem si delala doma test tak ta druha carka uz byla slabsi

beetlejuice1666
23. srp 2017

@zouinka to vypada na biochemichke tehotenstvi nebo casny potrat. Pokud uz carka slabne, hCG klesa a embryo s menstruaci odejde ci odeslo. Stava se to, ja to zazila na jare. Testy pozitivni, nesilily ale uplne, jak bych si predstavovala. hCG z krve se motalo maximalne kolem sedesati jednotek. 24 dnu po otehotneni jsem zacala brutalne krvacet a bylo po vsem. hCG pak jeste tyden klesalo na nulu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru