Pozitivní ovulační test v den menstruace. Je možné těhotenství?

mish99
12. lis 2020

Dnes je 1.den moji MS která ještě nedorazila a testy na ovulaci jsou pozitivní, první byl dělán kolem 11:00 než jsem šla do práce a druhá čárka nešla moc vidět a celkem dlouho trvalo než se ukázala. Druhý test jsem si dělala teď kolem 21:00 a čárka šla vidět hned po chvilce. Je možné, že bych mohla být těhotná?

sudylichozrout
12. lis 2020

Ahoj, ano, je to mozne. Ovulacni test muze zachytit i zvysenou hladinu hCG (opacne to nefunguje), jde o podobne hormony. Kup di tehotensky test a over to.

levandulka_fialova
12. lis 2020

@mish99 Nejde mi fotka moc přiblížit, ale řekla bych, že pozitivní není. Druhá čárka je světlejší.

madamas
12. lis 2020

Tyto ovulační testy jsou negativní, čárka je slabší. Slabá čárka na ovu testu je vždy, pozitivní je pouze pokud jsou stejně silné...to ale nevylučuje že těhotná jsi, těhotenský test ti to teď už nejspíš ukáže 😉

sudylichozrout
12. lis 2020

@madamas To ano, ale pouze v pripade, ze s nimi testujes ovulaci. Ovulacni test byva v prubehu cyklu mimo ovulaci uplne slaby, tento narust, ktery je tesne pod pozitivitou, by rust hCG znacit mohl.

madamas
12. lis 2020

@sudylichozrout nikdy jsem to nezkoušela, ale proč ne, zní to logicky. Tak budu držet zakladatelce pěsti ať jsou na těhotenském testu minimálně stejně silné čárky 🍀✊

sudylichozrout
12. lis 2020

@madamas Take drzim palce 🙂

anuliinka2013
12. lis 2020

@mish99 uz jsem to tu jednou psala - nevim proc, ale ovu test mam pred MS pozitivni vzdy, tim myslim podruhe - v dobe, kdy ovulace urcite neni. Nevim, na co mi to reaguje, ale na neco ano 🙂. To jen aby ses k tomu neupinala a nebyla zklamana... ale treba to vyjde 🙂.

somalicats
13. lis 2020

@sudylichozrout Ja zkusila ovulacni test misto tehotenskeho jednou, a ten test byl vyrazne pozitivni, ta kontrolni carka byla slabsi nez testovaci. Tohle mi na pozitivni ovulacni test neprijde. Jo, kdyby jich bylo vic a silily, tak nereknu. Spis bych uz zkusila tehotensky test.

sudylichozrout
13. lis 2020

@somalicats Jojo, ja to taky zkousela 😆 Specialne jsem si je sla kvuli tomu koupit, byla jsem zvedava, co je na tom pravdy. Ale ja uz vedela, ze jsem tehotna.
@mish99 Dej pak vedet 🙂

mish99
autor
13. lis 2020

@sudylichozrout @somalicats
Díky za rady, určitě dám vědět 🙂

mona91
13. lis 2020

@mish99 ja mela taky v den kdy mela přijít MS pozitivní ovulační test ale byla to opravdu opožděna ovulace. A za nějakých 16dni duch na tt a zkusila jsem ovulační ze zvědavosti a tam byla dálnice jak blázen. Drzim.palce

ema90
14. lis 2020

@mish99 Ja jsem si ze zvedavosti taky udelala ovulacni test. Den pred ocekavanou ms. Byl jasne pozitivni. Ms druhy den nedorazila a ja jsem v 11tt 🙂 Tak dejte vedet jak jste dopadla 🙂

mish99
autor
14. lis 2020

Tak jsem ani nestihla těhotenský test, mestruace se nakonec dostavila. Sice slabá ale myslím, že během dne se rozjede. Každopádně děkuji za Vaše rady ❤️

leeeeeena
11. pro 2020

Holky co to znamená? Neumím v tom chodit. Dělám si poprvé ovulacni test. Je možné že je to pred ovulaci či po? Myslím že kdyby ovulace nebyla není tam nic.

levandulka_fialova
11. pro 2020

@leeeeeena Test je negativní a takový mám před i po ovulaci, takže to nejde říct. Někdo má druhou čárku celý měsíc, takže nezbývá než testovat a vysledovat, jak je to u tebe.

ema90
11. pro 2020

@leeeeeena U ovulacnich testu to neni jak u tehotenskych, ze staci slaba carka a znamena to pozitivni test.
Aby byl ovulacni test opravdu pozitivni, tak musi byt ta testovaci carka silnejsi, nebo aspon stejne silna, jako kontrolni.

Ale ja ji treba nikdy nemela uplne na 100% stejne silnou jako tu kontrolni.
To si ale musite vysledovat sama se svym cyklem a trosku sledovat svoje telo, abyste byla schopna poznat, kdy opravdu ovulujete 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru