Pozitivní ovulační test během menstruace. Je to možné?

kikiki1000
17. zář 2022

Ahoj holky chci se zeptat je možné mít pozitivní ovulační test když mám menstruaci 4. Den. Děkuji za odpověď

wladimira
17. zář 2022

@kikiki1000 zkuste tehotensky test 🍀🙏🏻

kikiki1000
autor
17. zář 2022

@wladimira Zkoušela jsem negativní

wladimira
17. zář 2022

@kikiki1000 tt negativní ms se dostavila tak je to asi jasný 😬 těhotná nebudeš je možné ze je vadný ovu test 💁🏻‍♀️ mužů mít otázku ? Co te vedlo si při ms udělat ovu test 😃

vikysek0987
18. zář 2022

@kikiki1000 Ano je to možné.....

kocila
18. zář 2022

@kikiki1000 uplne normalni neni mit pozitivni ovu test 4.den ms,bud se jedna o blizici se ovulaci (ano i nektere zeny ovuluji klidne 6-8den cyklu-je to malo caste), a nebo se jedna o biochemicke tehotenstvi ,nebo velmi ranne tehotenstvi,kdyz HCG test je negativni..
Vydrz par dnu,zkus otestovat znovu…

kackabis
18. zář 2022

@kikiki1000 já jsem poslední den MS otěhotněla, nevidím důvod proč by to nebylo možné. Mám krátké cykly (20-21dnů) a pravidelně začínám testovat poslední den MS, protože u mě ovulace bývá v tom prvním týdnu po MS. Přeju hodně štěstí 😁🌸

kikiki1000
autor
18. zář 2022

@kocila Já mám totiž nepravidelnou menstruaci a cykle mám dlouhé. To byl poslední OT tak sem řekla že ho zkusím a hněď se ukázala silná čárka než kontrolní tak mě to zarazilo.

orchidis
18. zář 2022

@kikiki1000 hm, mám stejnou záhadu
já mám taky dlouhé a nepravidelné cykly a honím ovulaci jak můžu a taky jsem měla nejsilnější ovulační test den před menstruací¨
těhotná jsem nebyla
to bude něco spojeného s hormonální nerovnováhou

ale zase vždycky záhadně otěhotním první měsíc snažení, tak to asi nebude tak strašný 🙂

werik153
18. zář 2022

Měla jsem pozitivní ovulační testy zhruba 10 dní, na ultrazvuku pak dr našel cystu.... Za další měsíc odešla spolu s MS a test pak byl už negativní.

kikiki1000
autor
20. zář 2022

@orchidis Tak nejspíš to byla opravdu ovulace v sobotu byl pozitivní a v pondělí (včera) negativní.

kikiki1000
autor
26. zář 2022

@orchidis Tak dneska cca 8dpo clearblue citlivost 25

handulkak
26. zář 2022

@kikiki1000 a tohle je už tehotensky?

kikiki1000
autor
27. zář 2022

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru