Ahoj holky,
Ano tak jako skoro každý měsíc. Snažíme se o mimco a já si myslím,že to "vyšlo". Na testu se mi něco zdálo hned,ale nevím zda ryska nebo počínající druhá //. Na rysku mi to přijde tlusté. Co vy?
Přikládám světlou a tmavou verzi 😉
@bublinkakocicka teoreticky dneska.....ovšem jsem bez PMS, které mívám už týden až 10dni před. Jsem bez bolesti podbřišku,jen těžká, nateklá prsa.....nedělám ještě závěry 😉
Hmmm a vis kdy byla ovu?no nic se neda delat jen pockat zda bude carka silit zkus rano a uvidis zda tam neco bude.kdyz ne tak bohuzel byla jsem ryska drzim pesti
Nic nevidím
Něco vidim ale těžko říct 🤷🏽♀️
@lalolita Já vidím hodně slabého ducha
@lalolita Já tam vidím, tak co dnes? 🙂
@kvetuska145 ženo nic😭😭😭 jsem už zoufalá......mám i takový pocit, jako bych to měla dostat. Od rána jen brečím,je mi na nic.....😭😭😭
@lalolita achjo😠 ja verila ze to klapne. To znam, taky jsem to kolikrat obrecela. Ale dušička si vybere spravny cas❤️ Neboj dockas se❤️
@kvetuska145 uvidím,jak to dopadne 😭 podle staré aplikace mám už 5dni zpoždění,podle té novější mám 2dny..... uvidíme. Brečím pořád jak želva a mám strach,že nám to bude trvat,než se zadaří😭😭😭
@lalolita Ukaz foto
@lalolita Třeba to je biochemický, a po biochemku se spoustě holek zadaří hned znova, já jsem toho důkazem 🙂 neztrácej naději 🍀
@klokanka31 já už nevím,co do sebe narvat,abych tomu ještě víc pomohla. Piju kontryhel skoro 3 měsíce + listovka, měsíc Gravital....😣😣😣
@lalolita Já taky byla zoufalá, po mnoho letech a po dvou špatných těhotenství jsem nakonec jedla jen listovku, a zadařilo se.
@lalolita měla jsem minulý měsíc takto a nakonec přišla ms ,také jsem to obrečela
@katherine177 tak ty už jsi měla krásné čárky.....mě to hrozně víš co???
@lalolita drželo se to 3 týdny a najednou to sláblo až byly testy negativní ....chápu tě 😥
@kvetuska145 tak jsem to dneska dostala....😭😭😭
@lalolita mrzí mě to😢
@lalolita to je mi líto
@martas0904 za mě spis ryska, ale těžko říct, zkus test přiblížit
@anonymni123kj123 Mám zkusit zítra další?
@martas0904 určitě bych zkusila za dva dny, ale vidim to spis na rysku:( kolik dni mas do ms?
@anonymni123kj123 23.8. Bych měla mít MS
@martas0904 tak zkus za dva dny test🙂
@martas0904 za mě ryska
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kdy mas mit ms?na testu neco je ale zda se mi to jako ryska.