Dobrý den, chtěla bych se zeptat
Je zda tento test pozitivní nebo negativní? Dělala jsem si ho dnes kolem 11h dopoledne
@michaela1930 ja tam mozna neco vidim 🤔
Taky tam asi něco málo vidím
Nepíšete jaký je cyklus, jak dlouho máte do ms? Možná tam něco málo je, pokud to teda není foceno po limitu. JInak známá mi včera říkala, že skoro 5 měsíců nevěděla, že je v tom, měla normal ms a tehu testy negativní
@michaela1930 Mne príde ,že tam druhá čiarka je aj keď iba slabunká. Skús test ráno ,bude z prvého moču silnejšia.
Taky vidim, ale taky jsem mela nekolikrat a nic z toho nebylo.. zkusila bych zitra zase a pokud zesili je to jasne 😊👍🏻
@jjasmina minulý měsíc jsem to měla 20 dnes to je 23 den a stále nic
@michaela1930 kupte si Mamatest má více barviva, na gynde vám max vezmou krev a budete stejně týden čekat.a kdoví jestli vám tu krev vůbec nabere, když nemáte pozitivní test.já bych si zašla na krev jsko samoplatce do laborky jestli chcete mít jistotu
Jinak není pravidlem že ráno je test ,,nejvíc,, pozitivní ono se to v letáčků sice píše ale řekla bych že až polovina žen má více pozitivní test až z odpolední nebo večerní moči , a ještě by mě zajímalo co myslíš těma číslama 20 a 23 ty máš tak krátké cykly ? Nebo jak dlouho máš do ms?
@michaela1930 na gynekologii je ještě brzo, podle mě nic neuvidí a budeš zbytečně nervózní, zkus počkat až čárka zesílí 🙂. Držím palce.
@michaela1930 dala bych tomu ještě třeba 2-3 dny a testovala znovu, k dr bych se zatím nehnala.
Já tam nic nevidím, za mě je to negativní
Včera jsem byla na gynekologii a vzali mi krev tak uvidíme dozvím se vše v pondělí. Ale jinak děkuji všem co mi tady pomohli a věděli co a jak.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.