Ahoj prosím poraďte je pozitivní nebo neni? Koukám na to od rána a nevím ( foto je po testování v daném čase).
U syna mi test ani 3 dny po vynechání neukázal nic a to jsem z krve věděla že jsme "v tom". A tady 5 den po vynechání toto a teď nevím co s tím. Dr mi řekl že prohlídka nejdřív v 6 týdnu -tedy za 9 dní že dřív nic neuvidí . Moc děkuju za rady
takovou neviditelnou čárečku jsem měla taky, za 3 dny jsem dělala test znovu a čáry jak dálnice 🙂
tak ještě počkej 2 dny a uvidíš jestli uvidíš změnu 🙂
Ano, takhle jsem to měla taky u obou dětí!!! Držím pěsti!!! 🙂
Me to prijde jako pozitivni test. Zkus si udelat dalsi za 2 dny. carka by mela zesilit. Drzim palecky, at to dobre dopadne 🙂
tohle je pozitivní 🙂 Taky jsem měla nejdřív takovou neviditelnou čárku, kdy jsem si říkala že to je určitě falešné. A z "falešné" čárky jsem teď v 6 měsíci :D
Tohle už je krásně viditelná čárka, tak držím palce ať sílí 🍀
Je krasne videt, takze uz bude urcite jen silit ❤
Toto uz duch neni. Krasny pozitivni testik. Gratuluju a at je tehotenstvi v co nejvetsi pohodicce ...
Ahoj holky tak jsem nevydržela a jela na gin. S tim ze si treba krevni test zaplatim. Vzali mi krev a pak oznamili ze hcg mam hranicni ze to vypada na mozne zacinajici tehotenstvi. Sestra nic vic vysvetlovat nechtela a tak ted nevim jestli pozitri testovat znovu nebo ne? To se fakt doktori a sestry takhle muzou nevyjadrit k vysledku?
Hodne mi to zkazilo naladu jsem z toho taková smutná. Jinak i ostatni na me pozoruji proznaky. Jim ceho se normalne ani nedotknu, boli me prsa, a mam vykyvy nalad dneska me 3 lety syn dokonce uplnou blbosti rozbrecel. Mam treba pockat a nechat si udelat novy test jinde a zaplatit si ho? Nebo udelat jen z moci jak jste radily ? Moc dekuju
Udelej si dalsi testik 2 dny od prvniho - zkus stejnou znacku, at vis, jak se carka lisi. Snaz se nestresovat (vim, jednoduse receno, a ja to nikdy neumela), miminku nepomuzes. Takto na zacatku je to bud a nebo. Bud silna a ver v dobry konec. Pokud chces na krev, tak tam jdi za 2 dny - ale chtej vedet presna cisla - z tohoto testu i toho noveho - at vis jak moc to roste.
Ale oni se přece vyjádřili.Hodnota hcg je hraniční a buď to vyjde nebo ne....Test udělej a za 2 dny si nech nabrat hcg a pokud bude adekvátně růst je vše jak má být.
Jéé, to je pěkná čárka, neboj, určitě zesílí a nedělej si hlavu, bude to fajn, držím palečky🙏🙂
Gratulujuuuu 😍😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj nevidím žádnou fotku