Pozitivní digitální těhu test. A slabé krvácení

sabulina94
26. dub 2017

Ahoj holky . Jsem tu nováček . A mám fakt strach . Dnes mě bolel podbřišek ms spozdena o 9 dní začala jsem slabě krvácet udelala jsem si tehu test clear Blue a ukázal se pozitivní 1-2 týdny . Ale co to krvácení může být . Prsa neboli jen podbřišek jako při ms . Děkuji za odpověď sabulina

evik19
26. dub 2017

@sabulina94 Ahoj, může to znamenat, že se vajíčko později uhnízdilo a ještě to dopadne dobře, ale spíš to asi bohužel vypadá na biochemické těhotenství, čili že se vajíčko zahnízdilo, ale zřejmě se pak přestalo vyvíjet ☹
Já jsem měla v minulém cyklu zpoždění 10 dní a asi 5. den zpoždění mi digitální test také ukazoval 1-2 týdny (pokud by bylo vše ok, zřejmě by ukazoval 2-3 anebo dokonce 3+) a bohužel to dopadlo špatně. Na druhou stranu moje kamarádka měla pozitivní test až 14 dní po vynechané menstruaci a má krásného chlapečka, takže obě varianty jsou určitě ve hře a já ti budu moc držet palce, aby to dopadlo dobře.

sabulina94
autor
26. dub 2017

Děkuji . Snad to dopadne . Já to zjistila až dnes že jsem tehu . A krvácení přestalo .

evik19
26. dub 2017

@sabulina94 Tak jestli ti krvácení přestalo ani ne po dni, tak to vypadá nadějně, nemohla jsi třeba otěhotnět až těsně před očekávanou menstruací?

fandysek_1
26. dub 2017

@sabulina94 na začátku těhotenství je časté krvácení. Udělej si normální test a za dva dny další a pak uvidíš jestli čárka bude silnější. U gynekologa by asi ještě nic nebylo vidět. Držím palce 🙂

sabulina94
autor
26. dub 2017

Je to možné s přítelem se nehlídame . Vůbec žádné plodné dny ovulace nic neřeším . Tak je to možné 🙂 krvácela jsem asi 10min nebo spíše spinila

fandysek_1
26. dub 2017

@sabulina94 ještě je vážně naděje, já měla negativní těhotenský test v době termínu ms a i jsem slabě krvácela a teď jsem v 11. týdnu, takže vše je možné. Mimísek je mladší o týden. Otěhotněla jsem asi týden po předpokládané ovulaci.

sabulina94
autor
26. dub 2017

@fandysek_1 já doufám nepřála bych si nic jiného .

fandysek_1
28. dub 2017

@sabulina94 tak jak si dopadla?

vanea
28. dub 2017

@sabulina94 Mikro krvácení (tedy opravdu slabé) v začátku těhu bývá běžné, bohužel celý první trimestr je to buď a nebo, takže vlastně "MS" může stále dorazit (ono se pak vlastně jedná o biochemické těhotenství/případně zamlklé , kdy se to nakonec neudrží, přestane vyvíjet, tělo si určí, že se tam něco špatně..a zbaví se toho).

O hnízdění a krvácení z nidace se jednat nemůže, protože to bys ještě neměla pozitivní test (ten bývá od uhnízdění poztivní v moči cca za 3-5 dní). Nicméně ta sliznice je hodně překrvená, takže stačí málo a může se zakrvácet, někdy se to děje i v období, kdy by měla být menstruace🙂 Tak se neplaš a vydrž...budu držet palečky, ať vše dobře dopadne 🍀

sabulina94
autor
29. dub 2017

@fandysek_1 ms nedorazila . Ani krvácení se nevrátilo . Udělala jsem obyčejný tehu test a jsou tam // . V úterý jsem objednaná k Dr tak snad budem moudřejší .

fandysek_1
29. dub 2017

@sabulina94 tak to vypadá velice nadějně, držím ti palce 🙂 to by byl hezký dáreček k Vánocům

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru