Zdravím snažilky 🙂 Je to druhý měsíc, co se s přítelem snažíme a první měsíc co si měřím teplotu a beru vitamíny Fertility Blend. Mám před MS a vím, že by se testovat nemělo, ale však to asi všechny (skoro všechny) znáte 🙂
Včera večer jsem si dělala Benu test 25, dle teploty bych mohla být dnes 9DPO, včera tedy 8DPO. Vím, je to fakt brzy, ale máte zkušenosti, že by benu test byl negativní? Dle poklesu teploty mohlo dojít k uhnízdění 5DPO. Tento test je s nižší citlivostí a tak opravdu neočekávám, že jsem těhotná. Dnes jsem si dělala jednoduchý mamatest 10 - proužky a byl negativní a přitom má vyšší citlivost.
Stalo se vám to někdy? Jaké jsou důvody, že se test ukáže chybně pozitivní?
Předem děkuji za názory a přijetí mezi sebe 🙂
Najdi si to na internetu. Benu testy jsou dost nespolehlivé. Já měla Benu test také pozitivní a těhotná jsem nebyla 😉 . Držím pěsti, dva měsíce jsou opravdu krátká doba 😉 . A co se testu týká, kupovala bych Mamatest, ty mi těhotenství ukázaly spolehlivě 😉 .
Mě benu ukazovaly vždy spolehlivě a v tomhle těhu také už od 8DPO. Ale nekupuji tyhle plasťáky, ale obyčejné papírové. S těmi mám hodně dobrou zkušenost. 🙂 Zase naopak nikdy jsem nekupovala mamatesty, jelikož většině holek dělá falešňáky.
Já vidím čárky na všech testech, snad nemám vidiny 😉 Na tom plastovém je hodně zbarvená. Nemyslím si, že by to byly falešné čárky 😅 Zkus to ještě za pár dnů, měly by sílit. Hladina hormonů stoupá individuálně, mně to ukázal test až tak 12-14 DPO, jen slaboučkou čárečku. Taky stoupá hladina hormonů rychleji u vícečetných těhotenství, třeba u dvojčátek bývá vidět daleko dříve a jasněji 😉 Používala jsem mamatest, falešně mi neukazoval. Tak snad mohu gratulovat 🙂 Dej vědět.
@misimisi dnes bych mohla byt 12dpo a udelala jsem si ještě jeden test. Na fotce to neni vidět, ale carka se objevila rychleji a je zretelnejsi nez u tech predchozich testu. Tedy krome benu, ale ten jediny vyšel jasnější a ma nižší citlivost tak tomu moc neVerim. Jde v začátku rozpoznat falesne pozitivni test?
Já ji vidím,gratuluji 😉
@mosquito I zázraky se dějí 😉 Já obě otěhotnění brala jako zázrak.Poprvé proto,že to vyšlo hned napoprvé,a podruhé proto,že jsme se dlouho snažili,a už jsem tomu nevěřila 🙂 A kolik ti je,jestli se můžu zeptat?
@mosquito já vždy řekla, že chci ty jak jsou v balení 6+2 (6 ovulacnich a 2 tt). Taky jsem testovala pořád 😀 uklidnovalo mne to. A popravdě čárky jsem si všimla až 9DPO A až zpětně, když jsem vyhazovala, tak jsem si všimla malé čárky z 8DPO 😀 a 9 nebo 10DPO už jsem měla 55,5 jednotek v krvi, takže pokud roste hcg rychle, může brzy ukazovat i 20kovy 🙂
@mosquito Děkuji 🙂 Taky už nejsem nejmladší,takže pokud budem chtít třetí,tak do tří let max.
Benu testy jsem nikdy nedělala,myslím.Většinou Mamatest,a nikdy jsem neměla falešný výsledek 🙂 Tak jsem měla asi jen štěstí,když se tu dočítám,že Mamatesty jsou hodně nespolehlivé 😉
@andrrriiik Mamatesty jsou podle mě spolehlivé, teda já jsem se na ně spoléhala a několik let a vždy negativní. Až když jsem byla těhotná, tak krásná čárka 😉 .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,8DPO je fakt brzo,zkus později.Nejspíš máš ještě nízké hcg,pokud jsi těhotná 😉