Milé dámy 😊, nejsem v tomto jeste moc sbehla, a tak bych byla moc rada za jakoukoliv radu🙏. Mám delší nepravidelné cykly (30-36 dni). Minuly měsíc mi praskla cysta na vaječníku, k tomu zánět močového měchýře s atb, následovala vyvolávací injekce. Po 41 dnech od poslední ms (tento čtvrtek) jsem si udělala těhotenský test, který se mi zdál pozitivní (viz první foto, je to vybledlejsi, čárka se ukázala hned a byla růžová, ten den jsem si udělala ještě jeden tt se stejným výsledkem). Dnes jsem si udělala opět test z ranní moci a zcela negativní (viz druhé foto). K tomu jsem včera měla pozitivní výsledek na covid. Je možné, ze první test byl vadný/ ja špatně testovala/ odešlo to samo a čekám na krvácení/ nová cysta? Ms stále nikde 43dni, minuly měsíc u te cysty jsem vůbec neměla pocit, ze to dostanu. Tento měsíc mam natekla prsa, podbrisek, nevolnost….Mockrát děkuji za každou odpověď ❤️
@lencaa11 Omlouvám se, nějak se předtím nenačetly
@kristyy577 a foceno je obojí až dnes večer
@kristyy577 pokud je to test mamatest tak udělat jiný test tyhle jsou opravdu negativní mohlo to klidně bejt od cysty
@lencaa11 Aha, já prave minuly měsíc každý test měla jasne negativní a žádné příznaky…A dr. žádné další cysty na Uzv neviděl, tak se tam asi musela nová vytvořit, mrcha jedna 😀 …Děkuji za názor a radu 😊
@kristyy577 Nebo biochemko...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristyy577 foto 🤔