Pozitivní?

6. dub 2024

Hezký den,

tohle je pro mě úplně nová situace, tak bych se ráda zeptala vás zkušenějších, i když je tady stejných otázek plno. Minulý měsíc jsme se s budoucím manželem rozhodli, že od dubna se začneme snažit o miminko. Říkala jsem si, že už bych měla být i po ovulaci, takže jsme se přestali rovnou chránit, taky jsem věděla, že na první pokus by to byl opravdu zázrak a hlavně, i kdyby se nám to podařilo už v březnu místo toho dubna, tak na tom už nezáleží.

Dneska mám "zpoždění" 2 dny, takže úplně normální. Cítím už i předmenstruační bolesti. I tak jsem měla nutkání si udělat test, kdyby náhodou. Okamžitě na mě vyskočila druhá velmi světlá čárka a já teď nevím, je to pozitivní nebo musí být stejně silná, abych měla jistotu? Testovat budu znovu případně za dva dny, uvidím, jestli bude silnější.

klchudik
6. dub 2024

Tohle je podle mě ryska 🤔

lencaa11
6. dub 2024

Spíš ryska uvidíte za 2 dny

rosalindamelinda
6. dub 2024

"Okamžitě na mě vyskočila druhá velmi světlá čárka" - to ale bohužel není žádná čárka. Nezlob se, to myslíš vážně? - vždyť je tam snad jen "čtvrtka" druhé jakoby čárky, ani ta čárka není celá, je to slabá ryska, jak píšou ostatní...A vůbec nemá stejnou barvu jako ta první. 🙄
Nemyslím to špatně, ale raději si nedělej plané naděje - pokud navíc pociťuješ přicházející předmenstruační bolesti, tak se ms určitě dostaví.
Protože v den očekávané MS nebo při zpoždění, už by byla vidět jasná světlá a hlavně celá čárka, žádný kousek 🙏 Tohle je možná spíše nějaký vadný a divný výsledek...

autor
6. dub 2024

@rosalindamelinda Aha, moc děkuji za odpověď. Já jsem měla vždy testy úplně sněhobílé, takže tohle mě mírně zaskočilo 🙂

zmrzlinka
6. dub 2024

Zkus udělat ještě jiný test.

rosalindamelinda
6. dub 2024

V pohodě, jak píše další paní, zkus třeba vyzkoušet jinou značku TT. Ale opravdu se může jednat pouze o zpoždění MS. Během cyklu mohou nastat různé výkyvy. Mě se někdy ms zpozdila až o týden. Záleží jaký máš cyklus a kolik je ti let.
Pokud se začínáte snažit o miminko, můžeš se poradit se svým gynekologem, jaké by ti doporučil vitamíny při plánování těhotenství. Vždy se doporučuje aspoň kys.listová 😉

jiss
6. dub 2024

To je nějaká nová móda, označovat všechno za rysku? Trochu vadný asi je, ale dvě čárky tam normálně jsou. U obou těhotenství mě na začátku píchalo v podbřišku, nějaké bolesti celkem nic neznamenají 🤷

kamimnichov
6. dub 2024

A ta mneje to carka. Ale takyby h bidela, ze je treba test zopakovat.

palja
6. dub 2024

Já teda vidím druhou čárku.

reeeza
6. dub 2024

@rosalindamelinda já měla ms bolesti v začázku těhotenství???

reeeza
6. dub 2024

Za mě duch 🙂 žádná ryska

domza
6. dub 2024

Také bych řekla ze to muze být druhá čárka. Klidně bych zítra zkusila další test a je možné klidně otěhotnět hned na poprvé 🙂. Já jsem nikdy ovulaci nesledovala a pokaždé když jsme si řekli, ze zkusíme miminko tak hned v tom cyklu to vyšlo. Držím palce 🙂

ele_nka
6. dub 2024

Za mě už je tohle pěkný duch, já měla 2 dny po zpoždění mnohem slabší a bylo z toho těhotenství. 😉 Samozřejmě teď stejně nejde nic jiného než čekat jestli se to uchytí a nebo přijde MS. Ale držím palce. 🙂

safulik
6. dub 2024

Nevím co je to za trend hned všechny testy označovat za vadné 🤷🏼‍♀️ druhou čárku vidím, zkus za další 2 dny znovu 🍀 jinak píchání v podbřišku jsem měla i já, a měla jsem pocit že to každou chvilku dostanu 🙂 takže věty typu: ,,pokud máš bolesti před MS, tak určitě přijde" jsou zbytečný 🤦🏼‍♀️ ano může přijít, ale taky nemusí. Zkus za 2 dny a budeš moudřejší! Držím palce✊

lauriak
7. dub 2024

Toto je normalna ciarka, krasne viditelna. Neni to duch ani ryska. Otazka je, preco nie je v celej dlzke rovnako vyfarbena. Ja by som rovno skusila druhy test a uvidis.

lenkalubina
7. dub 2024

Jejda já měla menstruační bolesti měsíc, ale protože jsem měla myom,tak to nebylo nic divného...říkám si,tak radši zajdu k dr,buď je to on nebo už přechod 🤣 a dr hahaha, jste těhotná 🤣 takže bolesti jsou i v těhu 😉 za mě máte pozitivní test 🍀

julie290
7. dub 2024

@lauriak presne tak. Toto je čiarka. Aj keď zvláštna a nie cela farebná. Ryska nikdy nie je tak výrazná.

elis1987
8. dub 2024

Za mě je to pěkný duch pak dej vědět jak dopadl další test držím pěsti ❤️

autor
8. dub 2024

Moc děkuji všem za odpovědi. Testovala jsem dnes, po dvou dnech, nějaký velký rozdíl nevidím, takže si stále nejsem úplně jistá. Zkusím ještě asi jinačí značku, možná digitální 🙂

adenka84
8. dub 2024

Pozitivní. Udělejte si další ve středu. Bude vidět větší rozdíl než když budete testík dělat zítra. Držím pěsti.

autor
9. dub 2024

Dobré ráno, všem ještě jednou moc děkuji za odpovědi. Chtěla jsem další test až zítra, ale už jsem to nemohla vydržet. Po dnešním testu tomu už začínám konečně doopravdy věřit, krásně se zabarvil😊

kamimnichov
9. dub 2024

Gratuluji. Ja to rikala 🤩

kocvarovas
9. dub 2024

Gratuluju. Nechápu některé předchozí komentáře. Při fotkách téměř neviditelných čárek, které jsou navíc upravovány různými filtry, jen aby něco vylezlo, se uživatelkám často fandí, že je vidět duch a že to tam určitě bude, většinou z toho samozřejmě není nic. A tobě, která jsi měla od začátku hezkou čárku bude tvrzeno, že vadný test. Opravdu nepochopím.. Přeju ti, ať je všechno v pořádku a brzy se těšíte z miminka.

safulik
9. dub 2024

Gratuluju moc jsme to věděly 🍀☺️

safulik
9. dub 2024

@kocvarovas ano tohle přesně taky nechápu a začíná mě to tu štvát.. pak se zakládají diskuze o 150 komentářích, kde jsou upravované fotky, za den 20 testů a pořád tam není nic vidět. A tady paní která má čárku viditelnou i z kilometru to má negativní 🤦🏼‍♀️ hlavně odpověď typu no bolí vás břicho to dostanete MS 🤦🏼‍♀️ břicho mě bolelo na začátku těhotenství taky a MS nepřišla 🤦🏼‍♀️

lencaa11
9. dub 2024

Gratulace 🥰🤰💜

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru