Dobrý den,
pokoušíme se taky o miminko. Zažila jsem několik měsíců zklamání s testy. Jsem teď nachlazená a piju snad nonstop, takže mám rozředěnou moč i tu ranní a to fakt dost 😂.
Prosím prosím, že mi už nehrabe?❤️ Manžel nevidí nic a prý si psychicky jen ubližuju. Já vidím a na obou 😭
Vidím 😀
Duch tam jen,tak uvidíš.Drzim palce.
taky vidím, držím palce 🍀❤️
👻 tam je testovat dál ☘️☘️
Jsou tam, to už bych brala jako slabé čárky, žádný duch. Tvůj manžel ať si zaběhne na oční 😉
Děkuji všem, snad se mimi přes mé na nachlazení a rýmu udrží 🙏🏻Snad se můžu potichu radovat ❤️
@klokanka31 Ty jo! Tak teď jsi mě neskutečně potěšila! ❤️ manžel potřebuje asi dálnici, aby uvěřil! Tak snad za par dní budu hrdě ukazovat dálnici ❤️
Oni chlapi jsou v tomhle divní...Já když po 12 letech snažení ukázala manželovi pozitivní test (byl +-stejný jako u tebe), tak jsem čekala strašnou radost, ale místo toho se jen otočil od počítače, prohodil že možná něco trochu vidí, a hrál dál 🤦♀️ až u třetího těhotenství byla reakce o dost lepší.
@klokanka31 Fakt? Mě to totiž zamrzelo. Chápu, že nechce, abych byla pak zklamaná. Obzvlášť, když si teď říkám, když jsem nemocná, tak jestli to právě pak nevyjde a mimi odejde. 😭 Ale prostě čekala jsem jinou radost noc. Doufám, že se malé udrží a ještě taťkové ukáže co proto! 😁❤️
A ještě jednou moc díky! Jsi neskutečná podpora ❤️
Pokud nemáš vysoký horečky, tak bych se nebála. Já u třetího (a jediného zdravého) těhotenství měla na začátku angínu, měla jsem antibiotika, a Eliška se udržela 😊
@klokanka31 Nene horečky nemám, mám ucpaný nos a smrkám o sto šest a hlava jak pod vodou, ale jinak jen toto. Tak snad.
Jsi fakt zlatá! Ani nevíš, jak mě uklidňuješ❤️
Proto tady koník je 😊🍀🍀
@darkness1234 negativní test
@chybadel do ms mám čas měla.by přijít 22.12. Chápu že je lepší test až v den ms když nepřijde nebo den předem ale jal sem psala zvědavá jsem
@darkness1234 negativní
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vidím 😊👍 testovat další dny a budu drzet palce ať to není falešný poplach 🙏🏼