Ahoj holky tak myslím, že u nás se to taky povedlo co myslíte? Ten horní je dnes a spodní včera 😉
Je to tam, teď jen to čekání na ultrazvuk, přeji ať je vše v pořádku
@wiking
Já včera taky takhle a další budu dělat zítra 🙏🏽
@terkapok11 tak taky gratuluju😉držím pěsti. Já si koupím asi ještě jeden radši 😉ale snad to bude ok v pátek už jsme měla dostat MS tak dobry😉a dnes mě Teda je už spatne😉
Gratuluji
@wiking taky držím pěsti ✊🏼prodělala jsem v červenci biochemko tak mám obavy ale snad bude konečně všechno ok 🙏🏽 😊
@terkapok11 určitě se to podaří musíme si věřit já jdu příští středu k doktorce tak uvidim😉
@wiking já ji budu ve středu volat tak jsem zvědavá. Hrozny to čekání 😅
@terkapok11 jj to je ale jsem ráda že mě nedala až za 3 týdny ale už příští týden 😉to bych měla být, v 6 týdnu a říkala že to už je ok tak uvidím
Ja sem teď totálně srab 🤣 meškání jen dva dny ale test se bojím udělat
@pepickovapavlinka gratuluji ať ti to dobře dopadne😉
@carolineg1 já to nevydržela 😉
moc gratuluju, to je tak hezky 🙂 ja ty papirky s dvema carkama miluju 🙈 je to jako vcera, kdy sem je uvidela a ted sem 32tt 😂
@wiking no já sem dvakrát testovala před a odešlo z MŠ teď chci tak týden počkat
@carolineg1 ms :D
Juuuu, gratulace, já pořád jen čekám, mám duchy před ms i po ms, a prd z toho 😳🤣
@carolineg1 aha tak to jo já mám 4 den zpoždění už a testovala jsem když jsem měla dva dny zpoždění
@pellullinka dekuji
@verulevrtule určitě to taky brzo přijde 😉
@wiking jooo, snad jo, zatím mám pocit, že si ze mě testy dělají tak trochu prdelku 🤣
Ach holky já vám tak závidím 😥a drzim vsem palečky at je vše v pořádku 😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Sice nevím, co je horní, mám tu pravý a levý, ale tady není ani nad čím váhat, gratuluju.