Potřebuju poradit moc prosím. Jsem těhotná?

luci_nka17
8. led 2017

Delala sem si test pred tydnem.. A měla sem tam dve čárky a pak jen jednu.. A kamaradka mi dneska rikal ze to taky tak mela a byla těhotná.. Uz ma miminko.. Můžu být taky těhotná? Děkuju za odpověď

netopejr
8. led 2017

Pred tydnem jsi mela 2 // a kdy PAK jsi mela jen jeenu.
Udělej si znovu test.

sonaxoxo
8. led 2017

A po týdnu máš na testu co??

lucinka58
8. led 2017

Pokud jsi měla // a nyní jen jednu tak může být chyba v jednom z testů. Určitě si udělej další ať víš na čem jsi.

luci_nka17
autor
8. led 2017

Dobre zítra ráno si ho udělám a hned vyfotím a dam sem 😊

misulinka44
8. led 2017

@luci_nka17 kdy pak jen jednu? Jak to myslíš?

luci_nka17
autor
9. led 2017

Koukejte zase

lamarika
9. led 2017

Po jak dlouhé době je to druhé foto?

misulinka44
9. led 2017

@luci_nka17 to jsou nějaký vadný testy ne??? Na jednom čárka kontrolní je a na druhým skoro neviditelná... Co to mas za testy? Výrobce,citlivost? Nejsou prošlé?

verunka_korunka
9. led 2017

Kup si jiný test a postupuj dle návodu. Tohle podle mě je negativní. Ta druhá čárka spíš vypadá že je to způsobeno velkým množstvím barviva v testu, nebo špatným ponořením (ponořeno přes maximum nebo delší dobu než mělo být). Dvě čárky pozitivní jsou většinou blíž u sebe v podstatě uprostřed toho zobrazovacího pole, tvoje čárka je až na kraji, to je divné. Mrkni se na jiné pozitivní testy jak vypadají.
@luci_nka17

dzogobela
9. led 2017

@luci_nka17 taky myslim, ze je to vadny test. Zkus jiny... Tohle mi neprijde jako pozitivni...

luci_nka17
autor
9. led 2017

Nejsou prošlé.. Uz sem si delala druhy a u kazdyhi vyslo tajto

netopejr
9. led 2017

A co je to za značku testu? Zkus Mamatest, ten snad maji všude, od dr. Maxe ten jejich.
Pozor na to, kam az se to ponori a důležitý.je cas, kdy se to odecita, jak už tu zaznelo.

luj89
9. led 2017

@luci_nka17 Vadný test, z toho nejde nic vyčíst. Kupte novou sadu.

megynka13
9. led 2017

Kolikrát sis ty testy tedy opravdu dělala? A možná jsi nějaký udělala špatně ... kup si další alespoň dva a udělej si jeden třeba ráno a druhý večer, nebo další ráno.

lajla
9. led 2017

Nevim proc by mely byt testy vadne...taky jsem to tak mela. Za me pozitivni

luci_nka17
autor
16. led 2017

Dalsi test a zase stejny 😔 uz 25dni zpoždění

ivet1987
16. led 2017

A proč si nezajdeš k doktorovi? Ty testy jsou fakt divné, zkus jinou značku.

ivet1987
16. led 2017

😀 a čirou náhodou je fotka z 9.1. a dneška stejná 😀 Pobavilas.

dzogobela
16. led 2017

@luci_nka17 jezis tak si kup jiny test ne? A nebo jdi k doktorovi 😀

vanea
16. led 2017

já jsem možná slepá, ale ta druhá čárka mi přijde jako takový ten konec té namáčecí části, odkud vytéká barvivo..tzn to není čárka, ale pouze konec té jedné oblasti testu... (neumím se líp vyjádřit, snad víte co myslím🙂 ) nepřijde mi to jako místo, kde by se měla ukázat správná čárka. Koupila bych kvalitní test a nebo šla k dr.

winter
16. led 2017

Druhá čárka je hodně divná, normálně má být o dost blíž té kontrolní. Doporučuji koupit testy Dr.Max a udělat znovu nebo jít rovnou k dr.

misulinka44
16. led 2017

Chybí kontrolní čárka.. Čili se jedná o vadný test. Kup v dr.max test. Nebo v Albertu,tescu mají test Pepino. Též spolehlivý... Toto je nějaký šmejd

luska__
16. led 2017

přijde mi, jako by to nenasalo dostatečně moč 😲

vanea
16. led 2017

spíš to vypadá, jakoby to slečna počůrala namísto namočení🙂 a nebo je to fakt šmejd no..

luska__
16. led 2017

Mám i 65 denní cykly toto je dnešní 41DC test

vanea
16. led 2017

@luska__ no tak ten je krásně pozitivní 🙂) gratuluju!👍

luska__
16. led 2017

taky se na ty testy dívám denně 🙂 kontroluju, jestli nemizí :D

vanea
16. led 2017

@luska__ to se nedivím:D já tam mám zatím kulové, ale budu testovat zítra🙂

luska__
16. led 2017

@vanea kdyby jste viděla, jak jsem čuměla, když jsem tam objevila prvního ducha a pak jsem si dělala jeste v poledne další..to bylo neco tak neskutecneho..přeju,at to brzy taky najdete

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru