Delala sem si test pred tydnem.. A měla sem tam dve čárky a pak jen jednu.. A kamaradka mi dneska rikal ze to taky tak mela a byla těhotná.. Uz ma miminko.. Můžu být taky těhotná? Děkuju za odpověď
A po týdnu máš na testu co??
Pokud jsi měla // a nyní jen jednu tak může být chyba v jednom z testů. Určitě si udělej další ať víš na čem jsi.
Dobre zítra ráno si ho udělám a hned vyfotím a dam sem 😊
@luci_nka17 kdy pak jen jednu? Jak to myslíš?
Po jak dlouhé době je to druhé foto?
@luci_nka17 to jsou nějaký vadný testy ne??? Na jednom čárka kontrolní je a na druhým skoro neviditelná... Co to mas za testy? Výrobce,citlivost? Nejsou prošlé?
Kup si jiný test a postupuj dle návodu. Tohle podle mě je negativní. Ta druhá čárka spíš vypadá že je to způsobeno velkým množstvím barviva v testu, nebo špatným ponořením (ponořeno přes maximum nebo delší dobu než mělo být). Dvě čárky pozitivní jsou většinou blíž u sebe v podstatě uprostřed toho zobrazovacího pole, tvoje čárka je až na kraji, to je divné. Mrkni se na jiné pozitivní testy jak vypadají.
@luci_nka17
@luci_nka17 taky myslim, ze je to vadny test. Zkus jiny... Tohle mi neprijde jako pozitivni...
Nejsou prošlé.. Uz sem si delala druhy a u kazdyhi vyslo tajto
A co je to za značku testu? Zkus Mamatest, ten snad maji všude, od dr. Maxe ten jejich.
Pozor na to, kam az se to ponori a důležitý.je cas, kdy se to odecita, jak už tu zaznelo.
@luci_nka17 Vadný test, z toho nejde nic vyčíst. Kupte novou sadu.
Kolikrát sis ty testy tedy opravdu dělala? A možná jsi nějaký udělala špatně ... kup si další alespoň dva a udělej si jeden třeba ráno a druhý večer, nebo další ráno.
Nevim proc by mely byt testy vadne...taky jsem to tak mela. Za me pozitivni
A proč si nezajdeš k doktorovi? Ty testy jsou fakt divné, zkus jinou značku.
😀 a čirou náhodou je fotka z 9.1. a dneška stejná 😀 Pobavilas.
@luci_nka17 jezis tak si kup jiny test ne? A nebo jdi k doktorovi 😀
já jsem možná slepá, ale ta druhá čárka mi přijde jako takový ten konec té namáčecí části, odkud vytéká barvivo..tzn to není čárka, ale pouze konec té jedné oblasti testu... (neumím se líp vyjádřit, snad víte co myslím🙂 ) nepřijde mi to jako místo, kde by se měla ukázat správná čárka. Koupila bych kvalitní test a nebo šla k dr.
Druhá čárka je hodně divná, normálně má být o dost blíž té kontrolní. Doporučuji koupit testy Dr.Max a udělat znovu nebo jít rovnou k dr.
Chybí kontrolní čárka.. Čili se jedná o vadný test. Kup v dr.max test. Nebo v Albertu,tescu mají test Pepino. Též spolehlivý... Toto je nějaký šmejd
přijde mi, jako by to nenasalo dostatečně moč 😲
spíš to vypadá, jakoby to slečna počůrala namísto namočení🙂 a nebo je to fakt šmejd no..
taky se na ty testy dívám denně 🙂 kontroluju, jestli nemizí :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pred tydnem jsi mela 2 // a kdy PAK jsi mela jen jeenu.
Udělej si znovu test.