Ahoj holky, vím ,že to už tady bylo asi hodněkrát ,ale potřebovala bych vědět co nejdříve jak na tom jsem.Nevím kdy si nejdříve udělat těhotenský test vím ,že se udává po vynechání menstruace jenže v tom je ten problém mívám to tak nepravidelné někdy po 1 měsíci někdy po 2.Momentálně je to cca 13 dní co se "to" stalo .Po nějakých 7 dnech jsem měla bolení v podbřísku nejřdíve jen na pravé straně pak i chvilkama na levé ,ale jen lehce.Už 3 den lehce krvácím ,ale jen vždycky chvilku a nevím co si mám o tom myslet menstruace nebo něco jiného? děkuji Vám všem 🙂
@andrejka3741 ahoj to ti nepovím já si tohle nepočítám ani nevím jak se to počítá o dítě jsme se zatím úmyslně nesnažíme
@8marti8 Tak já bych v tvém případě udělala test, i když máš nepravidelnou MS. A pokud chceš mít opravdu jistotu, vydala bych se k dr. Lepší, než se nervovat a čekat jestli se na testu něco ukáže nebo ne. Sice je ještě brzy, asi by nic neviděla, ale nevíš.
@andrejka3741 právě ,že je to dost brzy no jenže tím ,že to není plánované tak bych to chtěla vědět co nejdříve, myslím že mi test nic ještě neukáže. K Dr. jsem objednaná na pondělí myslíš že kdyby mi vzala krev tak už budou jasné výsledky ?
@8marti8 Ve většině případů to poznají z krve už 11. den po oplodnění.
@andrejka3741 super díky 🙂 snad to do pondělka vydržím 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@8marti8 Kdy byla ovulace?